Η τηλεοπτική γκάφα του Αντώνη Σαμαρά

Η τηλεοπτική γκάφα του Αντώνη Σαμαρά

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι επιτελείς του Μαξίμου που συμβουλεύουν επικοινωνιακά τον Αντώνη Σαμαρά. Αν μάλιστα οι συμβουλοί του είναι επικοινωνιολόγοι από την ελεύθερη αγορά τόσο το χειρότερο. Όποιοι και να είναι μια λέξη μόνο αξίζει. Όλοι τους είναι για τα «μπάζα».

Η επικοινωνιακή στρατηγική που ακολούθησε η ΝΔ και τα διαφημιστικά σποτ, όχι απλά δεν την βοήθησαν, μάλλον κακό της έκαναν. Το πιο τραγικό όμως ήταν ότι έβγαλαν τον πρωθυπουργό της χώρας σε παράθυρο να δώσει συνέντευξη στο Γιώργο Παπαδάκη και τον ΑΝΤ1.  Απορώ μάλιστα πως ένας έμπειρος δημοσιογράφος όπως ο Γιώργος, αποφάσισε να βγάλει «παραθυράτο» τον πρωθυπουργό της χώρας και δεν τον προστάτευσε.

Μα καλά, κανένας δεν είχε το μυαλό να προστατεύσει τον πρωθυπουργό; Η τον εξίσωσαν με τα πρόσωπα που έχουν νοικιάσει ένα παράθυρο για να εμφανίζονται καθημερινά στα κανάλια; Αν δεν μπορούσε να πάει ο ίδιος στον ΑΝΤ1, ας πήγαινε κάποιος δημοσιογράφος στο Μαξίμου και να έκανε παρεμβάσεις και ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ειλικρινά θα ήθελα να ρωτήσω, εάν στο παρελθόν, πρωθυπουργός της χώρας, έχει δώσει «παραθυράτος» συνέντευξη σε ιδιωτική η δημόσια τηλεόραση. Αυτό, ήταν ένα λάθος, φάουλ του Σαμαρά και των συνεργατών του, που σίγουρα δεν τιμά αυτούς που το σκέφτηκαν η το σχεδίασαν! Καλύτερα να μην εμφανιζόταν καθόλου….

Comments are closed.