Με μαϊμού… υπουργούς μιλάς Γιώργο Παπαχρήστο! Ονειρεύεσαι Καμμένο ή ΣΥΡΙΖΑ!

Γιώργος Παπαχρήστος

 

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Δεν ξέρω τι έχει πάθει αυτό το παιδί και τα έχει βάλει με τους απολυμένους της ΕΡΤ και το συνδικαλιστικό τους όργανο. Γιώργο, επειδή είσαι πολύ καλός μυθιστοριογράφος, έχω διαβάσει βιβλία σου, μήπως πρέπει να εγκαταλείψεις τη δημοσιογραφία και να ασχοληθείς με τη συγγραφή βιβλίων επιστημονικής φαντασίας; Για βάλτο στο μυαλό σου. Έχεις πολλές πιθανότητες να ξεπεράσεις και αυτή την Τζόαν Ρόουλινγκ.

Ασχολήθηκες πρόσφατα με το «ηρωικό ταμείο» της ΠΟΣΠΕΡΤ με αίολες καταγγελίες, που ήταν ανάξιες σχολιασμού. Το Σαββατοκύριακο βγάζεις όλη την «αγωνία» σου για τη λειτουργία της ΕΡΤ και τα οικονομικά της. Γιατί τόσο ενδιαφέρον;

Σημειώνεις:

«….υπουργός της νέας κυβέρνησης, μου έδωσε μια οικονομική διάσταση του όλου θέματος η οποία με συντάραξε. Όπως μου δήλωσε από τη λειτουργία της κολοβής, στραβής κι ανάποδης ΝΕΡΙΤ εξοικονομήθηκαν σε ετήσια βάση 200 εκατομμύρια…».

Αγαπητέ Γιώργο, αν έτσι έχουν τα πράγματα, τότε η μιλάς με «μαϊμού» υπουργό η του έδωσαν λάθος υπουργείο. Όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΕΡΤ είναι στη διάθεση των αρμοδίων αρχών. Όχι μόνο δεν εξοικονόμησε, αλλά έχει χάσει σχεδόν τα διπλά.

Όταν έκλεισαν την ΕΡΤ είχε πλεόνασμα περισσότερα από 50 εκατομμύρια. Από την ημέρα του «μαύρου» μέχρι σήμερα το κράτος έχει χάσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια. Η επαναλειτουργία της ΕΡΤ είναι κοστολογημένη σε όλο το φάσμα λειτουργίας της, χωρίς καμία επιβάρυνση, και μάλιστα το κράτος να έχει έσοδα.

Τώρα αν τρέμουν τα ιδιωτικά ΜΜΕ την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, με νέους ανθρώπους και φαντασία, μακρυά από το σπάταλο και αναξιόπιστο παρελθόν της, αυτό είναι προβλημά τους. Εσύ, πρόσεχε τα γραπτά σου και τους πληροφοριοδότες σου, γιατί δεν γίνεστε μόνο αναξιόπιστος, αλλά αν συνεχίσεις έτσι θα γίνεις συνώνυμο της γραφικότητας και δεν σου αξίζει(!).

Να θυμίσω τι έγραφες για τον Πάνο Καμμένο, που κατέθεσε μήνυση εναντίον σου και δήλωσες ότι: «Είναι τιμή η μήνυση για μένα;». Τέτοιες τιμές να μας λείπουν. Αλήθεια όσα υποστήριξες τότε, επαληθεύτηκαν; Ας τα θυμηθούμε 12-13 Οκτωβρίου 2013 για να φρεσκάρω την μνήμη των αναγνωστών.

Πριν διαβάσουμε όμως τι έγραφε για τον Καμμένο, ας θυμηθούμε ένα σχόλιο της ΑΥΓΗΣ, και τις επιθέσεις που έκανε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος στον ΣΥΡΙΖΑ. Στις 30 Ιουλίου 2012 δεν άντεξε η Αυγή και έγραψε υπό τον τίτλο: «Πιο διαπλεκόμενος πεθαίνεις…»:
«Αμέτι μουχαμέτι το ‘χει βάλει ο Γιώργος Παπαχρήστος από τη σελίδα του στα κυβερνητικά “Νέα” να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Διότι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα του επιτρέψει να ξαναζήσει τις παλιές καλές εποχές, τότε που έφτανε να παίρνει 7 μισθούς, τότε που έλυνε και έδενε στις πασοκικές… μπίζνες. Πόσο θα αλλάξει η ζωή του; Είναι πράγματι λογικές οι ανησυχίες… πολλώ δε μάλλον για κάποιον που έχει διατελέσει γραφείο Τύπου σε επιχειρήσεις και οργανισμους όπως το Ερρίκος Ντυνάν, η Βιομηχανία Ζάχαρης, οι Μακεδονικές Αερογραμμές, το Αθηναϊκο Πρακτορείο Ειδήσεων στο οποίο λένε πως δεν πήγε ούτε για ποδαρικό και ουκ ολίγα υπουργεία, μεταξύ των οποίων το Δημόσιας Τάξης… Αυτό το υπουργείο που θεωρεί πως τα δακρυγόνα είναι πολιτισμένη και φιλική προς τον διαδηλωτή μέθοδος καταστολής… Από τη στήλη του στα “Νέα” εξαπολύει τις επιθέσεις του ο κ. Παπαχρήστος. Μάταια όμως. Βλέπετε, κάποιος που έχει λάβει 7 πράσινους μισθούς είναι στην καλύτερη περίπτωση ελεγχόμενης αξιοπιστίας. Όμως στην προκειμένη περίπτωση δεν τίθεται καν θέμα αξιοπιστίας. Άλλωστε ποτέ ο κ. Παπαχρήστος δεν είπε πως η είδησή του ήταν διασταυρωμένη. του σφύριξαν κάτι, το τράβηξε από τα μαλλιά, μπας και γίνει θέμα… Όσο μεγάλο θέμα είχε γίνει Εκείνη η υπόθεση με τις μαύρες σακούλες με τα λεφτά που έμπαιναν νύχτα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Τότε που βασική μάρτυρας ήταν η αδερφή του “έγκριτου δημοσιογράφου” ως ταμίας του ΠΑΣΟΚ…»

Και το άλλο επίμαχο «αξιόπιστο» δημοσίευμα για τον Πάνο Καμμένο για το  οποίο και  υπεβλήθη η μήνυση έχει ως εξής:

«…Με αφορμή το γεγονός ότι συναπαντήθηκα τυχαία προχθές σε αίθουσα της Ευελπίδων με τον πρόεδρο του κόμματος “Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Έλληνες” Π. Καμμένο (κατηγορούμενος σε ακόμη μία αγωγή εναντίον του – πάλι για την υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην οποία τον έχει καταδικάσει ήδη ο Αντρίκος Παπανδρέου), ανέσυρα από το αρχείο μια ξεχασμένη υπόθεση. Πρόκειται για κατάσταση “ελεγχόμενων πολιτικών προσώπων από το ΣΔΟΕ”, στην οποία το όνομα του αγαπημένου προέδρου βρίσκεται στην 7η θέση.
Πρόκειται, όπως σημειώνεται, για έρευνα κατόπιν «εισαγγελικής παραγγελίας» και ζητείται από το «κεντρικό» ΣΔΟΕ (διότι το έγγραφο έχει σταλεί από το ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδος) να προχωρήσει στο “άνοιγμα λογαριασμών” του προέδρου μας. Το έγγραφο έχει ημερομηνία 29 Αυγούστου 2012.
Πού θέλω να καταλήξω -πλην του αυτονόητου που είναι, “πού βρίσκεται τώρα η έρευνα αυτή και τι έχει προκύψει, αν έχει ολοκληρωθεί”; Ότι πρόκειται για “εισαγγελική παραγγελία” την οποία είχε διατάξει ο οικονομικός εισαγγελέας. Ήτοι, ο γνωστός (του προέδρου Πάνου) και μη εξαιρετέος ημών και υμών εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης!
Σπεύδω να διευκρινίσω, για να μη δημιουργηθούν παρερμηνείες, ότι η έρευνα παραγγέλθηκε πριν οι δύο άνδρες έρθουν κοντά και πριν ο κ. Πεπόνης φλερτάρει με την ιδέα να ασχοληθεί με την πολιτική μέσω του κόμματος “Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Έλληνες”.
Έτσι είναι αυτά. Όλοι οι μεγάλοι έρωτες γεννιούνται από μια στιγμή σύγκρουσης…»

«Θεωρώ τίτλο τιμής τη μήνυση του Πάνου Καμμένου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων» δήλωσε, αποχωρώντας από τον Εισαγγελέα Ιωαννίνων ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Τα συμπεράσματα αξιοπιστίας δικά σας…

Με μαϊμού… υπουργούς μιλάς Γιώργο Παπαχρήστο! Ονειρεύεσαι Καμμένο ή ΣΥΡΙΖΑ!

———————————————
Διαβάστε ακόμη: Για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Γ. Παπαχρήστου καταδικάστηκε Η ΑΥΓΗ
———————

Comments are closed.