Το καρφί της Όλγας για το παλιό MEGA και της Σίας για τον Ευαγγελάτο

 

 

 

Τρέμη - Κοσιώνη

Μια άνευρη συνέντευξη με πρόθυμες παρουσιάστριες…

Τελικά το ενδιαφέρον όλο εξαντλήθηκε στην αρχική ιδέα της κοινής συνέντευξης, δηλαδή μαζί η Όλγα Τρέμη και η Σία Κοσιώνη να απαντούν στις κοινές ερωτήσεις του «BHMAgazino»… Διότι το αποτέλεσμα της 5σέλιδης συνέντευξης ήταν άνευρο και όχι με ευθύνη των παρουσιαστριών των δελτίων ειδήσεων του MEGA και του ΣΚΑΙ.

Εξηγούμαστε: σχεδόν το σύνολο της συνέντευξης περιστράφηκε γύρω από τη διασημότητα των συγκεκριμένων προσώπων και λιγότερο γύρω από τη δημοσιογραφική τους ιδιότητα.

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε το περιστατικό που διηγήθηκε η Όλγα Τρέμη όταν ρωτήθηκε για το αν έχει δεχθεί εισβολή στην ιδιωτική της ζωή, αναφέροντας την εμπειρία με τον γιό της από σούπερ μάρκετ του Λονδίνου… Όπως επίσης ενδιαφέρουσα βρήκαμε την απάντησή της στην ερώτηση για τις «μικρές επαναστάσεις που έχει κάνει στο δελτίο» λέγοντας ότι «Υπήρξαν περίοδοι ακραίου λαϊκισμού, όπου το MEGA συνειδητά έκανε πρώτο θέμα κάτι που ήξερε ότι δεν θα έχει αύριο μια θεαματική αποτύπωση σε τηλεθέαση. Δεν μπορείς να είσαι έρμαιο του τι πουλάει»!

Εξίσου ενδιαφέρουσα ήταν και η απάντηση της Σίας Κοσιώνη που καταγράφηκε ως πρόθυμη να μιλήσει, χωρίς όμως η δημοσιογράφος να κάνει χρήση αυτής της διαθεσιμότητας: «Θυμάμαι» είπε η παρουσιάστρια απαντώντας στην ίδια ερώτηση, «Να έχουμε συμφωνήσει να μην παίξουμε τις περίφημες φωτογραφίες των ιερόδουλων με AIDS. Τότε μάλιστα που γινόταν πάρτι στα κανάλια και στον ΣΚΑΙ! Συνέβαινε δε το φοβερό άλλες εκπομπές στον ΣΚΑΙ να το παίζουν και το δελτίο του σταθμού να μην το παίζει! Ήταν μια υπέροχη επανάσταση»!

Να σημειώσουμε εδώ για όσους δεν θυμούνται ότι η Σία Κοσιώνη αναφέρεται πιθανότατα στον Νίκο Ευαγγελάτο που εκείνο το διάστημα συνεργαζόταν με τον ΣΚΑΙ και είχε προβάλει στο απογευματινό του μαγκαζίνο τα πρόσωπα των ιερόδουλων!

Κλείνοντας να συμπληρώσουμε ότι δυστυχώς οι δύο παρουσιάστριες δεν ρωτήθηκαν για την αποστροφή της κοινωνίας στο δημοσιογραφικό λειτούργημα, για την αναξιοπιστία των δελτίων ειδήσεων που καταγράφουν οι έρευνες, για το ρόλο των δελτίων ειδήσεων τα σκληρά χρόνια των μνημονίων, για το αν οι δημοσιογράφοι είπαν την αλήθεια όλα αυτά τα χρόνια κ.ά Φυσικά δεν μάθαμε ούτε τις σκέψεις της Όλγας Τρέμη όταν τα προηγούμενα χρόνια κάθε τρεις και λίγο γραφόταν ότι η Σία Κοσιώνη θα πάρει τη θέση της στο δελτίο του MEGA… Ενώ δεν ρωτήθηκε ανοιχτά η Σία Κοσιώνη –παρόλο ότι φαινόταν να έχει διάθεση να απαντήσει, για τις φωτογραφίες με τις προσωπικές της στιγμές στα εβδομαδιαία περιοδικά.

Comments are closed.