Το Ποτάμι ζητά τις συμβάσεις όλων των πολιτικών προσώπων που συνδέονταν επαγγελματικά με την ΕΡΤ

 

κτίριο ΕΡΤ

Ο ειδικός αγορητής του Ποταμιού για το νομοσχέδιο της ΕΡΤ βουλευτής Ν. Ηρακλείου κ. Σπύρος Δανέλλης τόνισε ότι πέραν της αποκατάστασης των αδικιών που έφερε το αυταρχικό «μαύρο» της ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013 θα πρέπει να διασφαλιστεί ο δημόσιος χαρακτήρας έναντι του κυβερνητικού – κομματικού, αυτού του πολύπαθου δημόσιου φορέα.

Η αποκατάσταση της νομιμότητας στη λειτουργία του ΕΣΡ και η επιτέλους διευθέτηση του σκανδαλωδώς ανεξέλεγκτου καθεστώτος νομής του δημοσίου αγαθού των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων αποτελούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την αποκατάσταση σχέσεων αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης μεταξύ του πολιτικού συστήματος και της κοινωνίας.

Με αφορμή συκοφαντικές αναφορές βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., σχετικά με την κατά το παρελθόν επαγγελματική σχέση του επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρου Θεοδωράκη με την ΕΡΤ, ο κ. Δανέλλης κάλεσε τον κ. Παππά να καταθέσει ενόψει της επικείμενης συζήτησης του ν/σ στην Ολομέλεια τις συμβάσεις όλων των Υπουργών, βουλευτών, ευρωβουλευτών και κυβερνητικών παραγόντων που συνδέονταν επαγγελματικά με την ΕΡΤ.

Comments are closed.