Πρωινή ανάσταση στο ΝΙTRO RADIO 102,5

ΝITRO RADIO 102,5

email αναγνωστών

Αφού “μπουχτίσαμε” στα πρωινά δίδυμα και τρίδυμα με τον εκβιαστικό χαβαλέ , τις εντελώς πασέ  τηλεφωνικές φάρσες και τα ίδια και τα ίδια αστεία ” νέα από τον κόσμο” πέσαμε χτες και σήμερα  στο πρωινό του ΝITRO RADIO 102,5  με την τσαχπίνα και γλυκύτατη  Μαρία Πετρίδη (από τις αγαπημένες μας του παλιού καλού best που δεν θα είναι στην ομάδα της επανένωσης του best -νέα από εκεί έρχονται μετά το πάσχα) και πραγματικά το χαρήκαμε. Μουσική με άποψη άλλα καθόλου δήθεν, κουλ ατμόσφαιρα, ξύπνημα με θετική προσέγγιση αλλά όχι χαζοχαρούμενη, γρήγορα σχόλια με καυστικό χιουμορ , πολύς αυτοσαρκασμός , επικαιρότητα με εντελώς άλλο τρόπο απο αυτόν που μας έχουν “μάθει” τα ραδιοφωνικά πρωινά μουσικών ραδιοφώνων , θέματα που ξεφεύγουν από το  σωρό των  ελληνικών σάιτ  και το κυριότερο με επικεφαλής τη μουσική. Γιατί όλα τα άλλα πρωινά του μουσικού ραδιοφώνου εκείνες τις ώρες την ξεχνάνε τη μουσική (προφανώς παίζουν πλει λιστ ).

Στο  ΝΙΤRO καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με μία αληθινή μουσική παραγωγό που “το έχει” και στον λόγο και στη μουσική και μπορεί να τα δένει  λέγοντας απλώς μία λεξη ή πετώντας απλώς και μόνο ένα υπονούμενο.

Μπράβο στους υπεύθυνους που επιτέλους τόλμησαν και ξέφυγαν απο τα τετριμμένα και τα κλισέ και τόλμησαν το διαφορετικό. Από σταθμούς άλλωστε που δεν παίζουν σαν ρομποτάκια επιτυχίες αλλά θέλουν να βγάζουν προσωπικότητα αυτό θέλουμε , το διαφορετικό!!!! Και ο Nitro με αυτήν την επιλογή είναι σίγουρο ότι πάει να κλέψει την παράσταση.  Με χαρά αναφωνούμε , ότι ήρθε η ανάσταση στο πρωινό ξύπνημα.

radio inspectors
Kατερίνα Α. -Γρηγόρης Z.

Comments are closed.