Καταγγέλλουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για επεισόδιο σε βενζινάδικο

Σε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο κατά το οποίο φέρεται να προπηλάκισε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Αιδηψό απαιτώντας να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της, ενώ απείλησε και δύο γυναίκες που έτυχε να βρίσκονται εκεί και επιχείρησαν να βιντεοσκοπήσουν την σκηνή, έχει εμπλακεί το όνομα της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Καταγγέλλουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για επεισόδιο σε βενζινάδικο

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τόσο του υπαλλήλου του βενζινάδικου όσο και αυτοπτών μαρτύρων, η κ. Κωνσταντοπούλου ήρθε σε ιδιαίτερα έντονο διαπληκτισμό τη Δευτέρα του Πάσχα με τον υπάλληλο όταν εκείνος αρνήθηκε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της.

Στις διαμαρτυρίες του υπαλλήλου ότι δεν είναι βουλκανιζατέρ και δεν έχει αυτή την δυνατότητα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου φέρεται να φωνάζει και να τον απειλεί να καλέσει το αφεντικό του «να σε απολύσει τώρα, δεν ξέρεις ποια είμαι εγώ».

Μάλιστα, η πρόεδρος της Βουλής έφτασε στο σημείο να απειλήσει δύο γυναίκες, που βρίσκονταν στο βενζινάδικο τυχαία, επειδή κατέγραψαν εικόνες και βίντεο από το επεισόδιο.

«Είναι παράνομη η βιντεοσκόπηση, είναι ποινικό αδίκημα, σβήστε τα τώρα» φέρεται να φώναζε απειλητικά η κ. Κωνσταντοπούλου αναγκάζοντας τις γυναικες να σβήσουν ό,τι είχαν τραβήξει. Μάλιστα άρπαξε η ίδια τα κινητά των δύο γυναικών για να διαπιστώσει ότι όντως είχαν σβήσει το υλικό.

To επεισόδιο επιβεβαιώνει και ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου ενώ μάρτυρες λένε ότι στη σκηνή υπήρχαν και αυτοκίνητα που γιουχάισαν την πρόεδρο της Βουλής.

Το συμβάν έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο με το hashtag #lastixo_zoitsas να φιλοξενεί άπειρα χιουμοριστικά σχόλια χρηστών.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.