Αυτόπτης μάρτυρας ανατρέπει την “επιχείρηση βουλκανιζατέρ” κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Με ρεκόρ ψήφων νέα πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το άσπρο μαύρο έγινε στην ιστορία με το βενζινάδικο της Αιδηψού, καθώς αυτόπτης μάρτυρας αποδεικνύει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπέστη φραστική επίθεση με σεξιστικά σχόλια από τον υπάλληλο, ενώ η ίδια λειτούργησε κατευναστικά. Φαίνεται πως όλα προέκυψαν από έναν τουλάχιστον «πολλά βαρύ» υπάλληλο και κυρίως από μία «καταγγέλλουσα», την Βάλια Παναγιωτίδου, η οποία ήταν πρώην στέλεχος της ΔΑΚΕ ΟΤΕ και, σύμφωνα με συναδέλφους της, φέρεται να είναι άτομο του στενού κύκλου «σαμαρικών» στελεχών της Συγγρού.

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου πήγε στον τόπο της, την Αιδηψό, την Μεγάλη Παρασκευή όπου παρακολούθησε τον Επιτάφιο και έκανε Ανάσταση. Πήγε στην Αιδηψό, όπως έκανε πάντα: οδηγώντας το αυτοκίνητό της, χωρίς αστυνομική συνοδεία και πληρώνοντας το εισιτήριό της στο πλοίο που την μετέφερε από την Αρκίτσα – οι ντόπιοι ξέρουν ότι άλλοι βουλευτές και πρώην βουλευτές της περιοχής δεν πληρώνουν…

Πάντως η ατμόσφαιρα μόνο εορταστική δεν ήταν, καθώς στενή φίλη από την Αιδηψό και επί χρόνια συνεργάτης της Ζ. Κωνσταντοπούλου έχασε αιφνιδίως τον πατέρα της ανήμερα το Πάσχα…

Το πρόβλημα με το λάστιχο του αυτοκινήτου προκλήθηκε την Κυριακή, όταν έπεσε σε μία από τις λακκούβες που δημιουργήθηκαν τον χειμώνα. Η Ζ. Κωνσταντοπούλου πήγε στο βενζινάδικο ζητώντας από τον υπάλληλο να το ελέγξει. Εκείνος της απάντησε ότι «σκίστηκε και χάνει», ενώ αρνήθηκε να της το αλλάξει επειδή «δεν μπορώ, είμαι μόνος μου».

Φυσικά αργότερα τοποθετήθηκε ρεζέρβα και την Δευτέρα η Ζ. Κωνσταντοπούλου, λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο για να περάσει στην Αρκίτσα και να επιστρέψει στην Αθήνα, πέρασε από το ίδιο βενζινάδικο ζητώντας να της μετρήσουν τον αέρα στα λάστιχα. Ο υπάλληλος δυστρόπησε, αλλά κανείς από τους παριστάμενους δεν του έδωσε σημασία, καθώς ένας κύριος και μία κυρία, που επίσης πήγαιναν στην Αθήνα, είχαν πλησιάσει την πρόεδρο της Βουλής και συνομιλούσαν μαζί της.

Από εκεί και πέρα τα γεγονότα σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα Βαγγέλη Βενετή έχουν ως εξής: ένα από τα λάστιχα στα οποία είχε τοποθετηθεί αέρας (ως αποδείχθηκε ήταν η ρεζέρβα) άρχισε να ξεφουσκώνει. Η Ζ. Κωνσταντοπούλου ρώτησε αν είναι όλα καλά. «Έχει σημασία;» της απάντησε αδιάφορα ο υπάλληλος. «Άκουσα και γω τον θόρυβο. Δεν ξέρω. Δεν είμαι βουλκανιζατέρ» της είπε.

Το ύφος προκάλεσε την παρατήρηση του επιβάτη που συνομιλούσε με την πρόεδρο της Βουλής. Όμως η αντίδραση ήταν απρόσμενη. Ο υπάλληλος άρχισε να φωνάζει για όσα έχει πει ο Γιακουμάτος στην τηλεόραση και να προβαίνει σε σεξιστικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την Ζ. Κωνσταντοπούλου και την οικογένειά της. Ο επιβάτης προσεφέρθη να καλέσει την Αστυνομία, όμως η πρόεδρος της Βουλής το απέτρεψε λειτουργώντας κατευναστικά.

Κατά το διάστημα αυτής της συνομιλίας εμφανίσθηκαν οι δύο «καταγγέλλουσες» και άρχισαν να τραβούν με τα κινητά τους. Τους επισημάνθηκε αρχικά από τον επιβάτη και στη συνέχεια από την Ζ. Κωνσταντοπούλου ότι δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν χωρίς την δική του συναίνεση και τους ζητήθηκε να διαγράψουν την καταγραφή από το κινητό τους – πράγμα το οποίο έγινε χωρίς βία όπως ομολόγησαν ακόμη και οι «καταγγέλλουσες». Τα περί απολύσεων του υπαλλήλου διαψεύδονται από τον αυτόπτη μάρτυρα.
Πηγή Αυγή

Comments are closed.