Μυστική σύσκεψη για το «φάγωμα» Σαμαρά παρουσία διευθυντή εφημερίδας

Κουίζ

Μπορεί στις δημόσιες εμφανίσεις του και ειδικά όταν καλείται να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις ως διευθυντής μεγάλης εφημερίδας να κρατά ίσες αποστάσεις από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση… Ωστόσο, η ψυχή και το μυαλό του ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία! Μάλιστα αυτήν την εποχή το ενδιαφέρον του μονοπωλείται έντονα από τις εσωκομματικές εξελίξεις και την υποβόσκουσα συζήτηση περί διαδοχής… Χωρίς να κρύβει τις προτιμήσεις του, που σε μεγάλο βαθμό επηρεάζονται από τις σχέσεις «στοργής» που έχει αναπτύξει τις τελευταίες δεκαετίες με μία εκ των βασικών οικογενειών που ερίζουν στη ΝΔ.

Βέβαια ο διευθυντής της μεγάλης εφημερίδας που ο λόγος και τα κείμενά του βρίσκουν ευήκοα ώτα στο εσωτερικό της συντηρητικής παράταξης… Εσχάτως επιδεικνύει και μεγάλη κινητικότητα συμμετέχοντας σε μυστικές συσκέψεις στελεχών που δεν τρέφουν φιλικά αισθήματα για τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά! Το παράδοξο είναι ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο γνωστός δημοσιογράφος είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στον νυν αρχηγό, αποδεικνύοντας τις ικανότητες ισορροπίας που διαθέτει… παρά το γεγονός ότι σε σχέση με το δημόσιο προφίλ του, δεν το βάζει ο νους ανθρώπου το πόσο ταλέντο έχει στους ελιγμούς, τις κακοτοπιές και κυρίως στο σκύψιμο της μέσης όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν.

Εν κατακλείδι ο γνωστός δημοσιογράφος – έστω και καμουφλαρισμένα, φέρεται να πρωτοστατεί στις εξελίξεις για τη διαδοχή στο κόμμα της ΝΔ παρά το σιωπητήριο που έχει επιβληθεί από διάφορες πλευρές!

Comments are closed.