«Γκολ» κατά της φτώχειας στα κανάλια Novasports!

Novasports Όλα για την ομάδα σου!

Οι φίλοι των Ζιντάν και Ρονάλντο αναμετρώνται με την Σεντ Ετιέν

Για 12η συνεχή χρονιά, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Ρονάλντο με τη συνδρομή μεγάλων αστέρων του ποδοσφαίρου, πετυχαίνουν ένα ακόμη «γκολ» κατά της φτώχειας, σ’ έναν φιλικό αγώνα με την Σεντ Ετιέν, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Απριλίου στις 21:00 και θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports 2 και Novasports 2 HD, σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα.

Ο «αγώνας κατά της φτώχειας», διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2003, με πρωτοβουλία του Ζινεντίν Ζιντάν και του Ρονάλντο. Σύμφωνα με τον γνωστό και ως «φαινόμενο» βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, «η μάχη κατά της φτώχειας, δεν είναι παιχνίδι, αλλά αυτός ο αγώνας αποτελεί εφαλτήριο τόσο για να μαζέψουμε χρήματα όσο και για να δείξουμε στον κόσμο ότι η λύση του προβλήματος βρίσκεται στα χέρια μας και για να νικήσουμε τη φτώχεια θα πρέπει να συνεργαστούμε όλοι».

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτόν τον φιλανθρωπικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο στάδιο Geoffroy-Guichard, έδρα της Σεντ Ετιέν. Νεϋμάρ, Πογκμπά, Αζάρ, Μαλντίνι, Ρομπέρτο Κάρλος και άλλα μεγάλα αστέρια της στρογγυλής θεάς θα δώσουν το «παρών» σ’ έναν αγώνα που θα έχει μόνο νικητές, καθώς τα έσοδα της φιλικής αυτής αναμέτρησης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, θα διατεθούν στις χώρες που χτυπήθηκαν περισσότερο από τον ιό του Έμπολα.

Comments are closed.