Μια θολή διάψευση του «Ποταμιού» στα «Παραπολιτικά» και μια ευκαιρία για ξεκαθάρισμα

Μια θολή διάψευση του «Ποταμιού» στα «Παραπολιτικά» και μια ευκαιρία για ξεκαθάρισμα

Με μια ανακοίνωση του εκπροσώπου του Δημήτρη Τσιόδρα, «Το Ποτάμι» διαψεύδει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παραπολιτικά» (χωρίς να το ονομάζει), που έκανε λόγο για συνεννόηση Θεοδωράκη, Σαμαρά, Βενιζέλου… ακόμη και κοινής εκλογικής καθόδου με επικεφαλής πρόσωπο κοινής αποδοχής. Ο εκπρόσωπος του κόμματος στην ανακοίνωσή του με τίτλο «Το Ποτάμι δε γίνεται σωσίβιο του παλιού συστήματος», μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Μυστική συνάντηση Σαμάρα- Θεοδωράκη-Βενιζέλου δεν έγινε ούτε πρόκειται να γίνει. Κάποιοι που έγραψαν σχετικά ή έχουν λάθος πληροφορίες ή διαθέτουν μεγάλη φαντασία».

Ωστόσο θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον εκπρόσωπο του κόμματος μαζί με τη διάψευση… Να θυμίσει στην κοινή γνώμη, επειδή υπάρχουν καινούργια δεδομένα, ειδικά μετά και τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο «Reuters» για τα 4 σημεία διαφωνίας με τους εταίρους… την άποψη του «Ποταμιού» κάτω από το νέο πρίσμα για: τα εργασιακά, την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, το κόψιμο των συντάξεων και τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις να πηγαίνουν στο χρέος και όχι για ανάπτυξη.

Θα είχε ενδιαφέρον να πληροφορηθεί η κοινωνία την τοποθέτηση του «Ποταμιού» στα συγκεκριμένα 4 θέματα που έχουν προκαλέσει και την εμπλοκή… Φωτίζοντας έτσι καλύτερα την άποψη του κόμματος σε σχέση με τις πιέσεις που ασκούν οι ευρωπαίοι στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά και για να ορίσει την απόσταση που υπάρχει από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που έχουν τοποθετηθεί σχετικά από την εποχή του περιβόητου mail Χαρδούβελη, αλλά και γιατί τα συγκεκριμένα κόμματα δεν έχουν διαψεύσει προς το παρόν το δημοσίευμα της εφημερίδας!

Comments are closed.