Το Avopolis.gr άλλαξε!

Το Avopolis.gr άλλαξε!

Νέα πλατφόρμα, καλύτερη πλοήγηση, νέες τεχνολογίες για μεγαλύτερη διαφημιστική απόδοση, responsive για την καλύτερη εμφάνιση για κάθε τύπο οθόνης και φυσικά mobile version, την καλύτερη –με διαφορά ατζέντα- του ελληνικού διαδικτύου με 2.200 χώρους πολιτισμού και bar και εκατοντάδες event σε όλη την Ελλάδα, αλλά πάνω από όλα με την εγκυρότητα των 34 (top, ο καθένας στο είδος του) συντακτών του μουσικού μέσου που έχει μονοπωλήσει την πρωτιά εδώ και δύο δεκαετίες, από το 1996!

Η ανάπτυξη της νέας μορφής του portal και η σχεδίαση έγινε εσωτερικά, από την ομάδα της Brainfood Media που σχεδίασε και υλοποίησε τα portal του ομίλου.

To Avopolis Music Network:

•       Εμφανίστηκε το 1996. Είναι το μοναδικό από τα πρώτα «ηλεκτρονικά περιοδικά» που βρίσκεται εν ζωή.

•       Τα πρώτα άρθρα του τότε, περί ανατροπής όσων ξέρουμε για τη μουσική βιομηχανία, προκάλεσαν συζητήσεις και αντιδράσεις, αλλά αποδείχτηκαν προφητικά.

•       Χαρακτηρίστηκε τότε από την εφημερίδα «Το Βήμα», ως το μέσο «που εμπνέει με το λόγο του μια ολόκληρη γενιά μουσικόφιλων» και «ανάγκη για το ελληνικό internet».

•       Μέχρι το 1998 είχε καταφέρει να γίνει καθημερινή συνήθεια δεκάδων (τότε) χιλιάδων μουσικόφιλων.

•       Στα χρόνια που ακολούθησαν συνέχισε να εξελίσσεται σε ένα μέσο που αγκάλιασε όλα τα είδη της μουσικής και είναι opinion leader.

•       Σήμερα, με πάνω από 550.000 μοναδικούς χρήστες το μήνα και 5 εκ. impressions, παραμένει, όχι μόνο το πιο δημοφιλές μουσικό portal, αλλά και ένα από τα πρώτα entertainment sites στην Ελλάδα, με την πληρέστερη ατζέντα, συνεχή ενημέρωση και κάλυψη εκατοντάδων συναυλιών.

•       Είναι σχεδόν για δύο δεκαετίες στην κορυφή του είδους του, χρόνος-ρεκόρ για οποιοδήποτε άλλο ελληνικό μέσο στο διαδίκτυο!

Το Avopolis Music Network ανήκει στη Brainfood Media
Η Brainfood Media είναι ο πιο γρήγορα εξελισσόμενος διαδικτυακός όμιλος σήμερα, έχοντας ήδη παρουσιάσει τη νέα μορφή του Youth Platform (www.platform.gr) από τον προηγούμενο Μάιο, η οποία έχει κερδίσει το κοινό 18-24 για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα (αυστηρά αισιόδοξα), το Allyou.gr (τον Ιούλιο) που είναι πλέον ένα από τα δημοφιλέστερα γυναικεία sites και που έχει ξεχωρίσει χάρη στην ποιότητα και καθαρότητά του σε σχέση με ό,τι υπάρχει στο χώρο, το Trihes.gr, το κορυφαίο site για τα τετράποδα (που είναι και το πιο πρόσφατο απόκτημά της), το Avopolisradio.gr (με την έναρξη του 2015), το μουσικό ραδιόφωνο που φέρνει όλη τη γνώση και την εμπειρία των opinion leaders της μουσικής στην Ελλάδα και φυσικά, τη ναυαρχίδα όλων, το Avopolis Music Network (www.avopolis.gr), το site που επί 19 χρόνια ενημερώνει τους Έλληνες έγκυρα και έγκαιρα, για ό,τι συμβαίνει στη μουσική. Και σύντομα έρχονται και άλλες προσθήκες στο δίκτυο!

Comments are closed.