Ο,τι πρέπει στον ΣΚΑΙ

Ο,τι πρέπει στον ΣΚΑΙ

email αναγνωστών

Η σατυρική εκπομπή “Ό,τι, να ‘ναι” με τους Μάνο Βουλαρίνο και Πέτρο Νικολάου  και η εκπομπή του Παύλου Τσίμα είναι οι μοναδικές ώρες στη συχνότητα του ΣΚΑΙ που πραγματικά απολαμβάνεις ραδιόφωνο.

Στο “Ο,τι να΄ναι ” οι δυο παρουσιαστές κυριολεκτικά κεντάνε με σχόλια πλούσια στον αυτοσαρκασμό και το λεπτό,γεμάτο υπονοούμενα χιούμορ τους , ξεφεύγοντας εντελώς από τον χοντροκόμενο χαβάλε που είναι πολύ της μόδας στα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια .  Και φυσικά απο την καυστική κριτική τους δεν ξεφεύγουν ούτε οι συνεργάτες του σταθμού στους οποίους τα “χώνουν” με το γάντι. Από τον στομφώδη Κωνσταντίνο Μπογδάνο  έως τον “αποστειρωμενο” Αρη Πορτοσάλτε (είναι απορίας άξιο πως αυτός ο άνθρωπος κάνει ραδιόφωνο και τηλέοραση όταν για να σχηματίσει μία πρόταση της βγαζει το λάδι) . Ωστόσο για να είμαστε ειλικρινείς η τηλεοπτική τους εκδοχή (ξεκίνησαν εκπομπη στην τηλεοραση του ΣΚΑΙ πριν δυο εβδομάδων) δεν είναι όσο καλή θα θέλαμε . Ελπίζουμε όμως ότι η άχαρη περίοδος της προσαρμογής θα περάσει και σύντομα θα έχουμε να πουμε τα καλύτερα και για την τηλεοπτική τους παρουσία. Αν μη τι άλλο ξέρουν να μιλάνε σωστά ελληνικά, έχουν χιούμορ και ταλέντο στη σάτυρα.

Ο Παύλος Τσίμας από την άλλη μπορεί να μην κάνει σάτυρα όμως αυτή  η γλυκόπικρη  ειρωνική διάσταση που δίνει στα σχόλια του είναι όλα τα λεφτά. Με το γνωστό κουλ ύφος του ασχολείται με όλα όσα συμβάνουν γύρω μας ενημερώνοντας  τον ακροατή χωρίς να τον αγχώνει ή να τον τρομοκρατεί.  Παργματική όαση στην γενικότερη βαβούρα και τρομολαγνική τάση που πολλοί υπηρετούν στα ΜΜΕ.  Τέλος να πούμε πόσο μας αρέσει και το γεγονός οτι δεν αφήνει τη μουσική σε δεύτερη μοιρά αλλά τη χρησιμοποιεί τόσο για να δώσει έμφαση στα σχόλια του όσο και για να δώσει το αισθητικό του στίγμα.

radio inspectors
Kατερίνα Α. -Γρηγόρης Z.

Comments are closed.