Πρεμιέρα με τη σκιαμαχία (TUL) στο Ευρωπαϊκό ταε κβον ντο itf

Πρεμιέρα με την σκιαμαχία (TUL) στο Ευρωπαϊκό ταε κβον ντο itf

Ζωγράφος: Θα έχουμε καλή συγκομιδή μεταλλίων

Ξεκίνησε εχθές στην Άντρια της Ιταλίας, με τους αγώνες TUL (σκιαμαχία) το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ταε κβον ντό itf, ανδρών – γυναικών, εφήβων – νεανίδων, με την Εθνική μας ομάδα να διεκδικεί με αξιώσεις να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να έχει αρκετούς αθλητές στο βάθρο των νικητών. Μια διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν 26 χώρες και που θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 03 Μαΐου.

«Είμαστε αισιόδοξοι για την ομάδα μας, η οποία έχει βγει μέσα από μια δίκαιη και σκληρή διαδικασία, αυτή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Έγινε πολύ καλή προετοιμασία στα σωματεία και ολοκληρώθηκε με όλους μαζί τον τελευταίο μήνα. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε καλή συγκομιδή μεταλλίων και θα δείξουμε και εδώ στην Ιταλία ότι είμαστε σε σταθερά ανοδική πορεία». Λόγια του αρχηγού αποστολής Μιχάλη Ζωγράφου, ταμία της Α.Ο.Τ.Ε. (Αθλητική Ομοσπονδία Ταε Κβον Ντο Ελλάδος), ενώ συνέχισε ο Λάζαρος Παπαγερίδης, μέλος του ΔΣ και αρχηγός ομάδας: «Είναι πολύ καλό το κλίμα, ανάμεσα στους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές, αλλά και τα μέλη της Ομοσπονδίας και τα μέλη των σωματείων. Ένα καλό κλίμα που είμαι σίγουρος ότι θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Στην Ελληνική αποστολή μετέχουν 45 συνολικά αθλητές και αθλήτριες, έχοντας κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία τον τελευταίο μήνα, χωρισμένοι σε δύο κλιμάκια. Στην Ιταλία βρίσκονται 12 άνδρες, 12 γυναίκες, 10 έφηβοι, 11 αθλήτριες και 6 βετεράνοι αθλητές.

Comments are closed.