Προέχει η ομαλή επιστροφή των εργαζομένων και η επανεκκίνηση της ΕΡΤ χωρίς κομματικές προτεραιότητες

Καββαδία- Κυρίτση -Τριανταφυλλίδης-Ταγματάρχης-Καλφαγιάννης

Χαμηλούς τόνους κρατά η κυβέρνηση στις αντιδράσεις…

Την ώρα που ξεκινά η επιστροφή των εργαζομένων στην ΕΡΤ, οι αντιδράσεις για την επιλογή Λάμπη Ταγματάρχη στη θέση του ΔΣ συνεχίζονται. Μετά την κομματική οργάνωση των δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές Αννέτα Καββαδία, Αγλαΐα Κυρίτση και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης με κοινή δήλωσή τους καταγγέλλουν ότι «με κανέναν τρόπο δεν συμμετείχαμε σε οποιαδήποτε συζήτηση για τη στελέχωση του ΔΣ, πολύ περισσότερο δεν είχαμε καμία ανάμειξη στη διαδικασία επιλογής των προσώπων». Καλούν, μάλιστα, «την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό να επανεξετάσει την απόφασή του».

Είναι φανερό ότι τόσο στην αντιπολίτευση, όσο και στην ομάδα Καλφαγιάννη -ο οποίος μίλησε για νομοσχέδιο ταφόπλακα- έχουν αρχίσει να σκάνε τα πρώτα ειρωνικά χαμόγελα, κάνοντας λόγο για «ανάγκη κομματικής νομιμοποίησης της ΕΡΤ» με τη βούλα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση, πάντως, δεν ανεβάζει τους τόνους και διαβεβαιώνει ότι αυτό που προέχει είναι η ομαλή επιστροφή των εργαζομένων και η άμεση επανεκκίνηση της ΕΡΤ χωρίς κομματικές προτεραιότητες.

Comments are closed.