Υπεροχή Βενιζέλου έναντι Σαμαρά, Θεοδωράκη

Υπεροχή Βενιζέλου έναντι Σαμαρά, Θεοδωράκη

Δεύτερος σε τηλεθέαση ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά το ρεκόρ Τσίπρα “Στον Ενικό”

Αντιστρόφως ανάλογη της απήχησης του ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε η συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου εχθές το βράδυ στον Νίκο Χατζηνικολάου στο STAR! Συγκεκριμένα η εκπομπή “Στον ενικό” με καλεσμένο τον πρόεδρο του  ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε 19,2% τηλεθέαση, ενώ σε απόλυτους αριθμούς τηλεθεατών την παρακολούθησαν 480 χιλιάδες!

Ενδεικτικό όμως της δυναμικής που είχε η συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν ότι κατάφερε να ξεπεράσει την αντίστοιχη του Σταύρου Θεοδωράκη την περασμένη Δευτέρα στην ίδια εκπομπή που σημείωσε 15,2%!

Ωστόσο το ρεκόρ για την τρέχουσα σεζόν της εκπομπής “Ενικός” εξακολουθεί να διατηρεί η συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πριν τρεις εβδομάδες που σημείωσε το δυσθεώρητο για το είδος 31,6%, και την παρακολούθησαν περίπου 1 εκατ. τηλεθεατές!

Αν και είναι ανόμοιο μέγεθος – τουλάχιστον μέχρι να φιλοξενηθεί ο Αντώνης Σαμαράς στην ίδια εκπομπή του STAR… σημειώνουμε οτι η συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού στην εκπομπή “ONline” του MEGA είχε συγκεντρώσει 17,7% τηλεθέαση, δηλαδή περίπου 2 μονάδες πίσω από τη χθεσινή του Ευάγγελου Βενιζέλου!

Τέλος να σημειωθεί ότι η χθεσινή εκπομπή “Ανατροπή” του Γιάννη Πρετεντέρη με καλεσμένους Βορίδη, Καψή κ.α σημείωσε 10,2%.

Comments are closed.