Τα 30άρια του Αυτιά λίγο πριν κλείσει η σεζόν

Γιώργος Αυτιάς

…Και τα ευφυολογήματα στην Κάντζα για τη λύση στο πρόβλημα της Σπυροπούλου

Κυρίαρχος τερματίζει στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου για άλλη μια σεζόν ο Γιώργος Αυτιάς, αφού η εκπομπή του «Καλημέρα» στον ΣΚΑΙ, όχι μόνο προπορεύεται του ανταγωνισμού, αλλά συνήθως αναμετράται με τον εαυτό της σημειώνοντας τηλεθεάσεις που δεν έχουν προηγούμενο σε ενημερωτική ζώνη! Χαρακτηριστική ήταν πάλι η τηλεθέαση της εκπομπής του δημοσιογράφου το περασμένο Σάββατο που σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 30%, όταν η αντίστοιχη εκπομπή του MEGA έμεινε πίσω με έντεκα μονάδες διαφορά, σημειώνοντας 19,2%, ενώ του ALPHA δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε καν τη βάση τερματίζοντας στο 9,8%!

Κατά συνέπεια η πρόταση πολλών (πέριξ της Κάντζας) – μεταξύ αστείου και σοβαρού, όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τα απογοητευτικά νούμερα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, να μετακομίσει ο Αυτιάς στον ALPHA για να βάλει τέρμα στον… κατήφορο της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου», μάλλον οι διοικούντες του καναλιού θα πρέπει πλέον να την εξετάσουν σοβαρά! Είναι ο μόνος τρόπος η παρουσιάστρια να εξασφαλίσει σίγουρο και υψηλό lead in, ώστε να σταθεί αξιοπρεπώς «απέναντι» στην Μπεκατώρου!

Βέβαια υπάρχει κι άλλη λύση: να της αλλάξουν ζώνη και ο Αυτιάς να παραμείνει στον ΣΚΑΙ που τον έχουν ανάγκη στο πρόγραμμα, είτε του Σαββατοκύριακου είτε του καθημερινού, σπάζοντας τη μονοτονία των μονοψήφιων τηλεθεάσεων με τα επικά για ενημέρωση 25άρια και 30άρια!

Comments are closed.