Radio Summer Days

 

On air

email αναγνωστών

Με το γιοφύρι της Άρτας μοιάζει η επιστροφή του Best Radio. Παρόλαυτά ξεκινά μέσα στις επόμενες μέρες ίσως και ώρες  να εκπέμπει non stop μουσικό πρόγραμμα . Το ερώτημα όμως παραμένει.Πόσοι απο τήν παλιά καλή παρέα θα επιστρέψουν ; Οι περισσότεροι απο τους παραγωγούς που είναι συνδεδεμένοι με το όνομα BEST είναι αλλού . Να θυμίσουμε ότι ο Σπύρος Παγιατάκης είναι στον Εν Λευκώ , η Μαρία Πετρίδη στο Nitro Radio 102,5 με τον οποίο Nitro συνεργάζονται  και η  Αφροδίτη Σημίτη και η Άννα Αναστασίου μέσω του web ραδιοφώνουν που έχουν δημιουργήσει του JoinRAdio.gr.  Άραγε θα ενταχθούν και πάλι στην παλιά τους ομάδα;

Φήμες θέλουν αλλάγες στην ομαδα του JoinRadio.gr . Αραγε αυτες συνδέονται με τον BEST?

Φήμες  επίσης θέλουν να υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές των εραγζομένων του  MAD radio. Ίδιες φήμες θέλουν το σταθμό να ψάχνει αγοραστη.

Κόντρα στο αλλαλαγμό  της επικαιρότητας κρατάνε ο Rock Fm 96,9 και ο Nitro Radio102,5 . O Rock Fm 96,9 με τον Aλέξανδρο Βραχωρίτη και μετά ο Nitro Radio 102,5 με τη Μαρία Πετρίδη δημιουργησαν την πιο κουλ εκδοχή της πρωινής ραδιοφωνίας με έμφαση στην ατμόσφαιρα της πόλης , τη μουσική , το χιούμορ. Με λίγα λόγια και καλά  ξεχωρίζουν απο την υπόλοιπη πρωινή φασαρία. Και σαν στρατηγική όμως φαίνεται να είναι σωστή καθώς  πλεον είτε θες να ακούσεις ενημερωση και ειδήσεις οπότε διαλέγεις εναν ειδησεογραφικό σταθμό ή θες να ξεφύγεις οποτε θα προτιμήσεις αυτές τις παρουσίες καθώς η χιουμοριστική διασταση των καλσικών πρωινών ντουέτων έχει εξαντληθεί και έχει χάσει την πρωτοτυπια της. Για παραδειγμα οι Γιαννούτσοςκαι Βαμβακαρης που καποτε δεν χορταίναμε να τους ακούμε τώρα πλέον ακούγονται κουρασμένοι και ξεπερασμένοι. Και προφανώς το αισθάνονται και οι ίδιοι καθώς όπως παρατηρήσαμε τους τελυταίου μήνες έχουν μειώσει τη σχυνότητα που ανοίγουν το μικρόφωνο.

Ανεκμετάλλευτος παραμένει ο 3ος σταθμός της ΔΙΑΠΑΣΩΝ. Ο  88,6 λειτουργεί στον αυτόματο χωρίς να μετφράζει τη δυναμή και τη δυναμική του σε  τίποτα ουσιαστικό. Απο την άλλη η επιστροφή του Kosmos μάλλον θα ροκανίσει κάμποση απο την ακροαματικότητα του Pepper . Ο δε ΜΕΝΤΑ ενώ δείχνει να έχει παρουσία στις μετρήσεις στην είναι απο τους σταθμους που δεν αφήνει το σημάδι του, δεν νιώθεις ότι “ακούγεται” στην πόλη. Εσείς ας πούμε έτυχε να ακουσετε κάπου ΜΕΝΤΑ; Εμείς όχι.

radio inspectors
Kατερίνα Α. -Γρηγόρης Z.

Comments are closed.