Ακυρώνονται διαφημιστικά πακέτα καναλιών και εφημερίδων

Ακυρώνονται διαφημιστικά πακέτα καναλιών και εφημερίδων

Αρμαγεδδώνας: δεν παίζονται διαφημίσεις με προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, τράπεζες, πετρελαιοειδή

Η μία μετά την άλλη ακυρώνονται σε κανάλια , εφημερίδες και ραδιόφωνα οι χορηγίες και τα διαφημιστικά συμβόλαια. Ήδη από εχθές το πρωί, συζητώντας με στελέχη καναλιών, επιβεβαιώνουν τον Αρμαγεδδώνα που ζουν, αμέσως μετά την ανακοίνωση της αργίας των τραπεζών και την επιβολή του capital control… Αφού όλες οι πολυεθνικές, αλλά και οι μεγάλες ελληνικές εταιρίες «πάγωσαν» όλα τα διαφημιστικά τους πακέτα!

Ειδικά στις τηλεοράσεις είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού! Έχουν σταματήσει πλέον να παίζονται διαφημίσεις, τραπεζών, πετρελαιοειδών, κινητής τηλεφωνίας, καθώς και άλλων προϊόντων. Παίζονται περιορισμένες διαφημίσεις τριτοκλασάτων σουπερ μάρκετ, οι προιοντικές των καναλιών και περιφερειακά, ορισμένα είδα διατροφής ή καθαρισμού που φιλοξενούνται στα σουπερ μάρκετ!

Είναι προφανές ότι οι εκδότες και οι καναλάρχες είναι θορυβημένοι με τις εξελίξεις… και εκεί που ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε σύγκρουση με την κυβέρνηση για τις άδειες και το νόμο για τα ΜΜΕ, στην πορεία τους προέκυψαν οι διαφημίσεις!

Comments are closed.