Ενημερωτικός μαραθώνιος στον ALPHA

Στάη - Σρόιτερ

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Δυνατά στη μάχη της ενημέρωσης θα είναι ο Alpha και την Κυριακή 5 Ιουλίου. Το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του θα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την κάλυψη, λεπτό προς λεπτό, του κρίσιμου δημοψηφίσματος.

Συντάκτες του σταθμού, ρεπόρτερ και ανταποκριτές θα καταγράφουν και θα μεταδίδουν όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την άμεση και σφαιρική πληροφόρηση της κοινής γνώμης.

Ο ενημερωτικός μαραθώνιος του Alpha ξεκινάει στις 6:00 με τον Σπύρο Χαριτάτο και την εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση Alpha». Στις 10:00 και μέχρι τις 13:00, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης.

Από τις 18:00, η εκπομπή «Η Ελλάδα αποφασίζει» μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες από τη διαδικασία του δημοψηφίσματος, παρακολουθεί τη ροή των αποτελεσμάτων και καταγράφει τις πρώτες αντιδράσεις. Συντονίζει ο Αντώνης Σρόιτερ, σχολιάζει και αναλύει η γενική διευθύντρια του ΤheTOC.gr, Έλλη Στάη. Μεταδίδουν, από τις Βρυξέλλες ο Νίκος Μπέλλος, από το Βερολίνο η Φαίη Καραβίτη και από την Ουάσιγκτον ο Θάνος Δημάδης.

Στο στούντιο του Alpha, θα βρίσκονται επίσης κορυφαία στελέχη των κομμάτων, αναλυτές, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της κοινωνίας καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Comments are closed.