«Ελλάδα Ώρα Μηδέν» – Δημοψήφισμα 2015 στο MEGA

Ευαγγελάτος - Τρέμη - Πρετεντέρης

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, το κρίσιμο δημοψήφισμα για την τύχη της χώρας, σε σκηνικό χρεοκοπίας. «Ναι» ή «όχι» στη συμφωνία με τους δανειστές; Συμβιβασμός ή ρήξη;

Από τις 18.00, η Όλγα Τρέμη, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Νίκος Ευαγγελάτος –και μαζί τους όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού- καταγράφουν και μεταφέρουν, λεπτό προς λεπτό, όλες τις εξελίξεις. Από τις 19.00 ο Ηλίας Νικολακόπουλος και ο Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν τα αποτελέσματα. Μόλις ξεκαθαρίσει το σκηνικό θα μεταδοθούν οι πρώτες αντιδράσεις, οι δηλώσεις Τσίπρα, Σαμαρά, των άλλων αρχηγών, αλλά και τα μηνύματα από το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες, την Ουάσινγκτον και το Παρίσι.

Στο στούντιο, πολιτικοί, προσωπικότητες της δημόσιας ζωής και δημοσιογράφοι, σχολιάζουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και μιλούν για την επόμενη μέρα του «ναι» ή του «όχι».

Ο πρωινός ενημερωτικός μαραθώνιος ξεκινά στις 07.00 το πρωί.

Μανώλης Αναγνωστάκης και Ιορδάνης Χασαπόπουλος, από τις 07.00 έως τις 10.00 το πρωί. Και από τις 10.00 έως τις 14.00 ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης. Στις 14.00 θα μεταδοθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Λίζα Δουκακάρου. Και λίγο πριν τον βραδινό μαραθώνιο, στις 17.00, η Μαρία Σαράφογλου μαζί με τον Αντώνη Φουρλή.

Όλες οι εξελίξεις θα καλυφθούν και διαδικτυακά μέσα από το site του MEGA, στην ηλεκτρονική διεύθυνση megatv.com/megagegonota, με αναμετάδοση του έκτακτου ενημερωτικού προγράμματος της ημέρας του δημοψηφίσματος σε live streaming, βίντεο, ροή ειδήσεων και ροή αποτελεσμάτων.

Comments are closed.