Επιμένει η ΠΟΣΠΕΡΤ στη δημόσια συγγνώμη του Βαξεβάνη

Ανακοίνωση

Αν και δεν είναι στις προθέσεις μας να αντιδικήσουμε με τον κο Βαξεβάνη, εν τούτοις δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε μερικά από όσα ισχυρίζεται. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο κος Βαξεβάνης αποκάλεσε (εκ του ασφαλούς) τεμπέληδες και γραφειοκράτες κάποιους που μόνο αυτός έχει στο νου του. Ως άνθρωπος των media που υποτίθεται ότι κόπτεται για την αλήθεια, πρέπει να ξέρει ότι η απόδοση τέτοιων χαρακτηρισμών και μάλιστα δημόσια, όταν δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, σπιλώνει δυστυχώς το σύνολο των εργαζομένων, που βέβαια δεν είναι τεμπέληδες και γραφειοκράτες, αλλά εργαζόμενοι και αμειβόμενοι με πολύ λιγότερα, από όσα οι κύριοι Βαξεβάνηδες αυτού του κόσμου έχουν φροντίσει περίτεχνα να διαδώσουν. Με λίγα λόγια, ξέρει ο κος Βαξεβάνης ποιοι είναι οι τεμπέληδες και οι γραφειοκράτες; Αν ναι ας τους κατονομάσει. Αν όχι, ε τότε καλύτερα να σωπάσει.
Τα παραπάνω είναι απλά πράγματα. Αν δεν τα γνωρίζει ο κος Βαξεβάνης, καλό είναι να τα μάθει. Και επειδή δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά ας μας πει ποιες σκοπιμότητες κρύβονται πίσω από αυτή τη στάση του; Εκτός και αν δεν υπάρχουν σκοπιμότητες, αλλά προέρχονται από δική του επιπολαιότητα.
Σε κάθε περίπτωση, όπως είπαμε και στην αρχή, δεν έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε μια άχαρη ανταλλαγή επιχειρημάτων, που ξεκίνησαν από τους άστοχους χαρακτηρισμούς του κου Βαξεβάνη, ο οποίος παρά ταύτα επιδιώκει διακαώς να συνεργαστεί με την ΕΡΤ. Δηλαδή με αυτούς που ο ίδιος αποκαλεί τεμπέληδες και γραφειοκράτες και από τους οποίους ζητά κιόλας να του ζητήσουν συγγνώμη. Γιατί τόση ανοησία;
Αυτά για την ώρα και επιμένουμε στη δημόσια συγγνώμη του κου Βαξεβάνη.

Comments are closed.