Καθορίστηκε η κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου στα κόμματα ενόψει εκλογών

Έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) αναμένεται σήμερα για την κατανομή του 20% του υπολειπόμενου τηλεοπτικού χρόνου στα κόμματα, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης στις 20 Σεπτεμβρίου.

Καθορίστηκε η κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου στα κόμματα ενόψει εκλογώνΑυτό αποφάσισε η διακομματική επιτροπή που ολοκλήρωσε προ ολίγου τη συνεδρίασή της, υπό την υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη και συμφωνήθηκε να κατανεμηθεί το 1,05% σε 19 συνδυασμούς που έχουν καταρτίσει άνω του 70% των ψηφοδελτίων τους στις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Στο τραπέζι έπεσε και το ζήτημα των διευκολύνσεων για την μετακίνηση των ετεροδημοτών. Λαϊκή Ενότητα και ΚΚΕ ζήτησαν δωρεάν εισιτήρια σε τρένα πλοία και ΚΤΕΛ.

Ήδη από το υπουργείο Εσωτερικών έχουν σταλεί αιτήματα για ελεύθερη διέλευση από διόδια και εκπτώσεις σε πλοία ΚΤΕΛ και τρένα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παραχωρεί εισιτήρια με 30% έκπτωση και τα ΚΤΕΛ αναμένεται να δώσουν έκπτωση 25%, δεν έχει δοθεί απάντηση από τους παραχωρησιούχους για τα διόδια και τους ακτοπλόους.
Πηγή avgi.gr

Comments are closed.