Επιστροφή για την πιο καλτ εκπομπή του ραδιοφώνου στον ART 90.6

Επιστροφή για την πιο καλτ εκπομπή του ραδιοφώνου στον ART 90.6

Γιάννης Ευθυμίου

Ο Γιάννης Ευθυμίου και τα «Λαϊκά μονοπάτια» καθημερινά από τις 2 έως τις 5 τα ξημερώματα

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός Γιάννης Ευθυμίου και τα «Λαϊκά μονοπάτια» που για περισσότερα από 15 χρόνια έκαναν συντροφιά στους ξενύχτηδες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1… Επιστρέφουν – προς μεγάλη χαρά των φανατικών του φίλων, εντός και εκτός Ελλάδας – από τη συχνότητα αυτή τη φορά του ART FM στους 90.6 στην Αθήνα… Και φυσικά την ίδια πάντα ώρα από τις 2:00 έως τις 5:00 τα ξημερώματα, από Δευτέρα έως Παρασκευή!

Ο Γιάννης Ευθυμίου με τη ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή του αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί «φάρο» για το λαϊκό τραγούδι και τους λάτρεις του είδους… Γράφοντας τη δική του ραδιοφωνική ιστορία σε ένα μονοπάτι δύσβατο για την ελληνική μουσική και τα ελληνικά media!

Ο Γιάννης Ευθυμίου και τα «Λαϊκά μονοπάτια» κόντρα στα… ρεύματα και στα συστήματα που επιβάλλουν μουσικά, ραδιοφωνικά και mediακά πρότυπα, κατάφερε να επιβιώσει και να σταθεί όρθιος, χάρη στην αυθεντική σχέση που έχει «χτίσει» – σχεδόν δύο δεκαετίες, με το πολυπληθές και φανατικό κοινό του.

Ο Γιάννης Ευθυμίου και τα «Λαϊκά μονοπάτια» είναι θεσμός πλέον για τους λάτρεις του ζωντανού ραδιοφώνου, για τους ξενύχτηδες, για όσους αγαπούν το λαϊκό τραγούδι… Για όσους θέλουν να το μοιράζονται και να το αφιερώνουν, μαζί με τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τις ελπίδες τους!

Τα «Λαϊκά μονοπάτια» για όλους αυτούς είναι μέρος της οικογένειάς τους, της παρέας τους και της συντροφιάς τους… Είναι η πιο φιλόξενη στάση στη νυχτερινή ραδιοφωνική τους διαδρομή.

Συντονιστείτε στον ART FM 90.6 (θα κολλήσετε)!

Comments are closed.