Λειτουργία Πλατφόρμας «One-up»

ΜΚΟ PRAKSIS

Από ΜΚΟ PRAKSIS

Τι είναι η πλατφόρμα One-up; Η One-up είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής χρηματοδότησης για δραστηριότητες επιχειρηματικού κεφαλαίου που στοχεύει να δώσει σε ικανούς και ταλαντούχους ανθρώπους με σπουδαίες ιδέες, την ευκαιρία να δημιουργήσουν.
Οι οικονομίες αναπτύσσονται, όταν παρέχονται ευκαιρίες για «επιχειρείν». Σε μια κοινωνία, όπου το αρχικό κεφάλαιο έναρξης μιας επιχείρησης είναι δύσκολο να βρεθεί, το One-up συγκαταλέγεται σε ένα από τα λίγα κανάλια άντλησης πόρων.

Πώς λειτουργεί ; Η πλατφόρμα One-up αποτελεί εργαλείο του προγράμματος PRAKSIS ΒCC, και αυτό γιατί προσφέρει στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα εναλλακτικών οδών προσέλκυσης των απαραίτητων κεφαλαίων για την υλοποίηση και εξέλιξη του στόχου τους. Πρόκειται για ένα διαφορετικό τρόπο άντλησης κεφαλαίων, αφού απευθύνεται σε ένα μεγάλο αριθμό δωρητών – υποστηρικτών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να «επενδύσουν» στην επιχειρηματική ιδέα που θεωρούν καινοτόμα και ελκυστική.

Πού στοχεύει; Μέσα από τη στήριξη μεμονωμένων ατόμων και επιχειρήσεων στοχεύουμε στην ενίσχυση της οικογένειας και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Οι νέες επιχειρήσεις είναι η αρτηρία της οικονομίας και  η πλατφόρμα One-up δίνει τη δυνατότητα να συνδεθούν  άνθρωποι με επιχειρηματική σκέψη με τα μέλη της κοινωνίας που θέλουν να δουν νέες ιδέες και νέες επιχειρήσεις να ευδοκιμούν.
Μέσα από την ανάπτυξη της πλατφόρμας One-up, με τελικό στόχο την αναβίωση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, όραμά μας είναι η ανάπτυξη και σύνδεση όσων αισθάνονται ότι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και των ικανών ανθρώπων  αποτελεί το κλειδί για την ανάπτυξη και ελπίδα της Ελλάδας.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε; Βασική μας αρχή είναι ότι όλοι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες τους. Η παρούσα οικονομική συγκυρία της χώρας, αποθαρρύνει την επιχειρηματική ανάπτυξη καθότι δεν παρέχει το κατάλληλο έδαφος για την καλλιέργεια της.
Με την υποστήριξη σας δημιουργείτε μια νέα πηγή ευκαιριών και ενισχύετε ικανά και ταλαντούχα άτομα να υλοποιήσουν το όραμα και το όνειρο τους, να ζωντανέψουν την επιχειρηματική τους ιδέα και να δημιουργήσουν την επιχείρηση τους!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.praksis.gr και στο www.oneup.gr.

Comments are closed.