Σάλος με εργαζόμενο της Γ.Γ. Ενημέρωσης: “Ατύχημα η δολοφονία του προκλητικού Φύσσα”

 

Πέτρος Κορμικιάρης

Απερίγραπτα πράγματα …

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της οριστικής παύσης παραπέμπεται εργαζόμενος της γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο οποίος είχε εκφραστεί με τον πλέον απαξιωτικό τρόπο για τους γονείς του Παύλου Φύσσα, αποδίδοντας παράλληλα τη δολοφονία σε… ατύχημα.

«Νέο δακρύβρεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα. Τό ότι ο γιος της προκαλούσε με τα τραγούδια του, ως μητέρα, δεν την αφορούσε. Βρέ ούστ», έγραψε την Παρασκευή στο Twitter ο Πέτρος Κορμικιάρης, σχολιάζοντας την κατάθεση της μητέρας του Παύλου στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η προκλητικότητά του ξεπέρασε κάθε όριο καθώς λίγο αργότερα χαρακτήρισε «ατύχημα» τη δολοφονία του νεαρού μουσικού από το χέρι του χρυσαυγίτη Ρουπακιά.

Mάλιστα πριν λίγες μέρες είχε ζητήσει τη σύλληψη του πατέρα του Παύλου Φύσσα! «Γιατί οι αρμόδιοι εισαγγελείς δεν συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον πατέρα του Φύσσα μετά την ομολογία του για τις ευθύνες διαπαιδαγώγησής του;», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε παλαιότερες αναρτήσεις του καλούσε ανοιχτά τους πολίτες να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή ενώ χαρακτήριζε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «φασιστική».

Σύμφωνα με το βιογραφικό του ο Πέτρος Κορμικιάρης εργάζεται από το 1991 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ενώ ως φοιτητής ανέπτυξε «πολιτική δράση στις γραμμές της ΟΝΝΕΔ».  Στο Facebook μάλιστα αναφέρει ότι εργάζεται και στο σάιτ της Χρυσής Αυγής.

 

Στο σάιτ της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στις λίστες με τα ονόματα του προσωπικού, ο Πέτρος Κορμικιάρης αναφέρεται ως Προιστάμενος του Τμήματος Μέριμνας Χώρων και Μέσων και στο τμήμα Πολιτικής Άμυνας.

Αντιμέτωπος με οριστική παύση

Ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον συγκεκριμένο υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τη Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας:

«Σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει.

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον ανωτέρω υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης».
Πηγή avgi.gr

Comments are closed.