Διαζύγιο (και) λόγω οικονομικών;

Avakon+

Στην Avakon+

Σαρωτικές αλλαγές, μαθαίνουμε, στην avakon+. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009, ως Avakon Media OE από τους Γιώργο Αναστασίου, Βαρδή Βαβουλάκη και Σταύρο Κοντακτσή με σκοπό την παροχή υπηρεσιών online marketing και social media.

Το 2012 έγινε μέλος του ομίλου JNL+ μέσω της δημιουργίας της εταιρείας avakon+, με κοινή μετοχική σύνθεση, έως πρόσφατα, η οποία συνέχισε την ίδια θετική πορεία της Avakon Media OE.

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου, όμως, η αρχική ομάδα των ιδρυτών και μετόχων αποχώρησε για να ακολουθήσει το σύνολο των εργαζομένων της εταιρείας, αφήνοντας την στα τέλη του μήνα σε διαδικασία πλήρους επανεκκίνησης.

Η διαφορά της δυναμικής των δύο σχημάτων δεν ήταν μυστικό στην αγορά.

Εντούτοις, φήμες, θέλουν τις αιτίες του διαζυγίου να μην περιορίζονται στη διαφορετική οπτική και στόχευση των δύο πλευρών. Τα οικονομικά ανοίγματα της JNL+ επηρέαζαν φαίνεται τη λειτουργία της avakon+ και δημιουργούσαν πιέσεις που η ιδρυτική ομάδα δεν ήθελε να εφαρμόσει. Παράλληλα, ακούγεται πως, στοιχεία της οικονομικής διαχείρισης και του τρόπου λήψης αποφάσεων του Ομίλου, ενόχλησαν έντονα τους μετόχους που αποχώρησαν… όταν αυτοί έλαβαν γνώση.

Comments are closed.