Ο CEO* της πλάκας τώρα κολυμπάει και στους διαδικτυακούς υπονόμους

Ο CEO* της πλάκας τώρα κολυμπάει και στους διαδικτυακούς υπονόμους

Δεν είναι μόνο συκοφάντης, ψεύτης και χυδαίος υβριστής… Είναι και δειλός! Τώρα κυκλοφορεί και σε διαδικτυακούς υπονόμους… Άλλωστε εκεί καταλήγουν οι παραπόταμοι… Συνεχίζοντας να βρίζουν και να πετάνε λάσπη εκ μέρους του κάτι ούγκανοι nerds* με 300 ευρώ μισθό το μήνα που τον αποκαλούν κύριο όταν αναφέρονται στο όνομα του!

Βάζει τους υπαλλήλους που πληρώνει, γιατί είπαμε άλλο το κόμμα με μέλη και άλλο οι εταιρίες με εργάτες, υπαλλήλους και στελέχη και στην κορυφή ο ίδιος ως CEO… Δήθεν να αποκαλύψουν τα μεγάλα μυστικά… Πασπαλισμένα με μπόλικη σάλτσα! Όταν φορέσει πάλι παντελόνια όμως και βγει στο φως της ημέρας και πάρει την ευθύνη να πει αυτά που θέλει να πει ο ίδιος… Ο CEO της πλάκας δηλαδή… Τότε θα ακούσει και την άλλη εκδοχή με ντοκουμέντα αυτή τη φορά… Για τα συμφέροντα που κάνουν κουμάντο στο μαγαζάκι του, για αυτούς που «δήθεν δεν τα βρήκαν»… Αλλά και για το ποιος ήταν στο payroll εφοπλιστή και μικρομετόχου… κλπ κλπ.

Επίσης αυτό το site είναι από τα πρώτα στο Διαδίκτυο… Το 2006 έχει καταγράψει την πρώτη του ανάρτηση… Αν υπάρχει ακόμη, οφείλεται στο γεγονός ότι ποτέ δεν έπαιξε παιχνίδια και δεν τα άρπαξε κάτω από το τραπέζι… Σχεδόν 10 χρόνια πορεύεται καθημερινά με μοναδικό γνώμονα αυτά που δημοσιεύει να είναι αλήθεια και να σέβεται τους νόμους και πάνω από όλα την προσωπικότητα του ατόμου! Φυσικά έχει κάνει λάθη και τα έχει πληρώσει παραπάνω από όσο άξιζαν στο ακέραιο!

Τα σκουπίδια του λοιπόν, που δήθεν ασκούν αποκαλυπτική δημοσιογραφία (αλήθεια ο ίδιος τους την έδειξε από τα σαλόνια και τα Χρυσαυγίτικα στέκια;), όταν αναφέρονται σε δεοντολογία να μάθουν πρώτα τι σημαίνει ο όρος και μετά να μιλάνε, αλλά και για το ποιος εμπλέκεται πού… Είπαμε όλα στην ώρα τους!

*Εξηγείστε του τι σημαίνει CEO
*nerds (για τους μη αγγλομαθείς): είναι οι σπασίκλες των υπολογιστών

Comments are closed.