Τα κανάλια Novasports και ο ΕΣΑΚΕ έπαιξαν… «MAN – TO – MAN»!

Τα κανάλια Novasports και ο ΕΣΑΚΕ έπαιξαν… «MAN – TO – MAN»!

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για τη σεζόν 2015-2016, τα κανάλια Novasports και ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασαν χθες σε ειδική εκδήλωση σε κεντρικό κινηματογράφο της Θεσσαλονίκης, το ντοκιμαντέρ «MAN – ΤΟ – MAN». Πρόκειται για ένα μοναδικό αφιέρωμα που ετοίμασε η δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας όπου εδρεύουν οι 14 σύλλογοι που απαρτίζουν το φετινό πρωτάθλημα, με έναν διαφορετικό και ιδιαίτερο τρόπο.

Η Basket League ΣΚΡΑΤΣ ετοιμάζεται να «ανοίξει πανιά» και τα κανάλια Νovasports ταξίδεψαν από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Κατέγραψαν με ιδιαίτερη ματιά το ταξίδι της πορτοκαλί μπάλας από τη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη, την Καβάλα, την Αθήνα, τον Πειραιά, την Πάτρα, την Αμαλιάδα, τη Ρόδο, την Τρίπολη, τα Τρίκαλα και το Λαύριο. Μεγάλα αστέρια από το χώρο του μπάσκετ μιλούν και διηγούνται μοναδικές και ξεχωριστές ιστορίες μέσα και έξω από τα παρκέ. Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σπανούλης μιλάει για την τελευταία σεζόν του Δημήτρη Διαμαντίδη την ώρα που ο ίδιος περιγράφει πώς τη φαντάζεται. Οι Αμερικάνοι του Απόλλωνα Πατρών διασκεδάζουν με τον δικό τους τρόπο, ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής αναλύει τα μυστικά του ψησίματος, τη στιγμή που ο Κώστας Βασιλειάδης κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πατώντας το χορτάρι της Τούμπας και βάζει γκολ με μπάλες του μπάσκετ. Ο Ντράγκαν Σάκοτα στοχεύει μόνο κέντρο για την ομάδα του και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος κάνει βόλτα με το αυτοκίνητο στην Αμαλιάδα και θυμάται. O Δημήτρης Πρίφτης από το μουσείο του Άρη θέλει να πάει την ιστορία παρακάτω. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Νίκος Σταυρόπουλος με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχονται ότι ακόμη και αυτοί δεν θα μπορούσαν να παίξουν την άμυνα που θέλει ο Σούλης Μαρκόπουλος στον ΠΑΟΚ.

Την ειδική εκδήλωση προλόγισε ο κ. Γιώργος Συρίγος, Novasports Chief Editor, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, Πρόεδρος ΕΣΑΚΕ και η κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, Platform and Content Executive Director Forthnet.

Comments are closed.