Grand Prix ΗΠΑ – Live στον ALPHA

Grand Prix ΗΠΑ – Live στον ALPHA

Σήμερα στις 20:00 F1 Countdown και στις 21:00 η ζωντανή μετάδοση του αγώνα

Ο «ψυχρός πόλεμος» με φόντο τον θρόνο του παγκόσμιου πρωταθλητή συνεχίζεται. Μετά την επιβλητική εμφάνιση που τον έχρισε… «Τσάρο» στη Ρωσία, ο Lewis Hamilton φιλοδοξεί σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου να γίνει και… «πλανητάρχης»! Το σκηνικό μεταφέρεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού και συγκεκριμένα στην εντυπωσιακή πίστα του Ώστιν, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Εκεί, ο Lewis Hamilton πανηγύρισε, το 2012 αλλά και πέρυσι τη νίκη, ενώ μια ενδεχόμενη νέα επιτυχία φέτος, μπορεί να τον χρίσει παγκόσμιο πρωταθλητή από τον 16ο κιόλας αγώνα. Ο Βρετανός οδηγός θέλει εννέα βαθμούς περισσότερους από τον Sebastian Vettel (Ferrari) και δύο από τον teammate του στη Mercedes, Nico Rosberg. Όσο για τους δύο Γερμανούς, στο Circuit of the Americas παίζουν το τελευταίο τους χαρτί: θέλουν τη νίκη, σε συνδυασμό με ατυχές για τον Hamilton αποτέλεσμα.

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 21:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τους Σταμάτη Κατσίμη (οδηγός αγώνων) και Κώστα Μπιτσικώκο στον σχολιασμό. Μαζί τους θα βρίσκεται, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, το «F1 Countdown» υποδέχεται τον οδηγό αγώνων, Λάμπρο Αθανασούλα, που τίμησε τα ελληνικά χρώματα κατακτώντας την τρίτη θέση στο Ράλι Ακρόπολις!

Comments are closed.