Grand Prix Μεξικό live στον ALPHA

Grand Prix Μεξικό live στον ALPHA

Απόψε στις 20:00 F1 Countdown και 21:00 Race

Μπορεί ο Lewis Hamilton να κατέκτησε πρόωρα τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή και για το 2015, αλλά οι συγκινήσεις για τον μαγικό κόσμο της Formula 1 δεν σταματούν εδώ. Η νίκη του Βρετανού στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ήρθε μετά από επιθετική οδήγηση έναντι του teammate του Nico Rosberg και η μεταξύ τους ένταση μετά το πέσιμο της καρό σημαίας ήταν εμφανής.

Τώρα που η Mercedes έχει κατακτήσει τους παγκόσμιους τίτλους σε οδηγούς και κατασκευαστές, θα αφήσει ελεύθερους τους δύο οδηγούς της να μονομαχήσουν δίχως σκοπιμότητες. Η επιλογή αυτή υπόσχεται άφθονο θέαμα, αρχής γενομένης από το Grand Prix που διεξάγεται την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στο Μεξικό, μετά από 23 χρόνια, στο ανακατασκευασμένο σιρκουί Hermanos Rodriguez.

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 21:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τους Σταμάτη Κατσίμη (οδηγός αγώνων) και Κώστα Μπιτσικώκο στον σχολιασμό. Μαζί τους θα βρίσκεται, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown» μπορείτε να δείτε: αποκλειστική συνέντευξη του Ken Block και την εμπειρία της συνοδήγησης με τον δαιμόνιο Αμερικανό, αφιέρωμα στις πανεπιστημιακές ομάδες που μας εκπροσωπούν σε αγωνιστικούς διαγωνισμούς ανά τον κόσμο, τον πανηγυρισμό του Lewis Hamilton για τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο του αλλά και μία διαφορετική ξενάγηση στο Μεξικό παρέα με τους Fernando Alonso και Mika Hakkinen. Επίσης, καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου, πρώην πρωταθλητής αγώνων και γενικός διευθυντής των περιοδικών «4 Τροχοί» και «Auto Bild Hellas».

Comments are closed.