Ονόματα μελών της Κου Κλουξ Κλαν αποκάλυψαν οι Αnonymous

Αnonymous

Στοιχεία προσώπων μελών της ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν αποκάλυψαν στο Διαδίκτυο οι ακτιβιστές Αnonymous, διευκρινίζοντας ότι η λίστα με τα ονόματα που δημοσιοποίησαν δεν είναι προϊόν “χάκινγκ”, αλλά προέρχεται από απλή καταγραφή δραστηριότητας στο Internet.

Η λίστα αναρτήθηκε το βράδυ (ώρα ΗΠΑ) της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου κια σε αυτήν εμπεριέχονται στοιχεία χρηστών από social media και παραπομπές σε sites που σχετίζονται με την “ΚΚΚ” και τα οποία βρίθουν από ρατσιστικά σχόλια και μηνύματα.

Πριν τη χθεσινή “νύχτα του Guy Fawkes”, οι Anonymous είχαν προειδοποιήσει πως θα δώσουν στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ονόματα των ενεργών μελών της Κου Κλουξ Κλαν.

Ωστόσο, στο Διαδίκτυο πριν λίγες ημέρες είχε διοχετευτεί μια άλλη λίστα που εμφάνιζε – λανθασμένα, όπως αποδείχθηκε – ως μέλη της “ΚΚΚ” πρόσωπα, τα οποία δεν είχαν αυτήν την ιδιότητα.

Στη δική τους ανάρτηση, την Πέμπτη, οι Anonymous άφησαν να εννοηθεί πως δεν είχαν καταρτίσει εκείνοι την απατηλή λίστα και διαβεβαίωσαν για τη γνησιότητα της νέας.
Πηγή avgi.gr

Comments are closed.