Χαμηλές οι τηλεθεάσεις του Τζιτζικώστα

Χατζηνικολάου - Τζιτζικώστας - Άδωνις - Πρετεντέρης

Σε αντίθεση με τον Άδωνη που καθηλώνει τα τηλεοπτικά πλήθη

Εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης – ίσως τα χαμηλότερα απο την πρεμιέρα του, σημείωσε ο χθεσινός “Ενικός” του STAR με καλεσμένο τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ Απόστολο Τζιτζικώστα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen η εκπομπή στο γενικό μέσο όρο κατέγραψε ποσοστό 12,6%, ενώ στα λεγόμενα νεανικά κοινά άγγιξε μόλις το 7,9%. Σημειώνεται οτι την εκπομπή είδαν 394.000 τηλεθεατές.

Αξίζει να σημειωθεί οτι το ίδιο χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης είχε καταγράψει και η εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη “Ανατροπή” την περασμένη Τρίτη που φιλοξενούσε στο πρώτο μισό τον Απόστολο Τζιτζικώστα… Χωρις αυτό απαραίτητα να σημαίνει κάτι, δεδομένου οτι η πολιτική εκπομπή του MEGA δεν φημίζεται για τις υψηλές τηλεθεάσεις της! Έτσι η “Ανατροπή” την περασμένη Τρίτη με Απόστολο Τζιτζικωστα στο πρώτο μέρος, σημείωσε στο γενικό μέσο όρο 8,1%, στα νεανικά κοινά 8,5%, ενώ την είδαν 187.000 τηλεθεατές.

Τέλος προς αποφυγή παρερμηνειών πρέπει να σημειωθεί οτι άλλο η τηλεθέαση και άλλο η αποδοχή ενός πολιτικού στην κοινωνία! Ειναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα που λειτουργούν με άλλες παραμέτρους και μεταβλητές! Αυτό λοιπόν δεν σημαίνει οτι οι χαμηλές τηλεθεάσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα είναι δείγμα για το εύρος της απήχησης του στον κόσμο της ΝΔ ή αντίστοιχα οι υψηλές τηλεθεάσεις του Αδωνη Γεωργιάδη ειναι δείγμα οτι σαρώνει!

Comments are closed.