Υπόθεση Πανούση: το πιο μούφα θέμα όλων των εποχών

Υπόθεση Πανούση: το πιο μούφα θέμα όλων των εποχών

Με τη σφραγίδα των πιο μούφα καναλιών (έχουμε και διαλόγους, διαλιέχτε)!

Με σεναριάκια της πλάκας πλασάρουν στην κοινή γνώμη τον έλληνα Τζέιμς Μποντ! Την ώρα που αργοπεθαίνουν ανυπόληπτα τα κανάλια με τον κόσμο να τους φτύνει… Υιοθετούν το σενάριο ενός μέτριου εγκληματολόγου που τον χαϊδεύει χρόνια το σύστημα, του φουσκώνει το εγώ και στο τέλος τον κάνει και υπουργό!

Ο Πανούσης όμως ήταν μέτριος υπουργός, διότι δεν έκανε τίποτα… Στα δύσκολα επι των ημερών του, αντί να δίνει εντολές στους στρατηγούς και να λύνει προβλήματα καλούσε τα κανάλια για δηλώσεις και έγραφε άρθρα σε εφημερίδες για το πόσο σκ@τ@ ειναι η κατάσταση… Με άλλα λόγια προτιμούσε να περιγράφει και να αναλύει τα προβλήματα όπως έκανε χρόνια ως καθηγητής απο την ασφάλεια της έδρας του, αντί να λύνει τα θέματα!

Και τώρα αυτός ο μέτριος παράγοντας της πολιτικής και κοινωνικής ζωής σε αγαστή συνεργασία με τα ξοφλημένα μίντια “πουλάνε” μυθιστορήματα για καθυστερημένους!

Είναι αυτονόητο όμως, το είπαν όλοι  οι σοβαροί δημοσιολογούντες πολίτες αυτής της χώρας, γιατί δεν μιλούσε επι 7 μήνες που ήταν υπουργός; Γιατί τώρα; Αλλά και γιατί δεν τους τύλιγε όλους αυτούς σε μια κόλλα χαρτί και να τους μπουζουριάσει; Μήπως γιατί δεν ήταν μπάτσος (θα μας πουν), αλλά υπουργός; Όχι! Γιατί απλά τώρα θέλει να διαφημίσει το βιβλίο του! Και φυσικά να χορτάσει την αδηφάγα ματαιοδοξία του να βλέπει τη φάτσα του στην τηλεόραση και στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων! Υπάρχει και κάτι αλλο φυσικά, η αντιπολίτευση της πλάκας στον ΣΥΡΙΖΑ… Οτι δήθεν έχει σχέση με την τρομοκρατία όπως κάποτε το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου!

Comments are closed.