«Παράξενη Μαγεία»: Ένα φαντασμαγορικό παραμύθι στα κανάλια Novacinema!

«Παράξενη Μαγεία»: Ένα φαντασμαγορικό παραμύθι στα κανάλια Novacinema!

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD

Η εμπνευσμένη από το βιβλίο του Γουίλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός», οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων, «Παράξενη Μαγεία», έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.

Το φαντασμαγορικό αυτό παραμύθι είναι γεμάτο από ξωτικά, καλικάντζαρους και παράξενα πλάσματα. Οι σχεδιαστές της ταινίας, μελετούσαν αρκετό καιρό το πέταγμα των πεταλούδων σε αργή κίνηση, ώστε να σχεδιάσουν αντίστοιχα την κίνηση των νεράιδων, ενώ η εμφάνιση και κίνηση των καλικάντζαρων είναι ένας συνδυασμός αμφίβιων και ερπετών. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τους ήρωες του Βασιλείου των Νεράιδων και του Σκοτεινού Δάσους οι οποίοι θα έρθουν σε αντιπαράθεση διεκδικώντας το μαγικό φίλτρο της αγάπης και θα εμπλακούν σε διασκεδαστικές περιπέτειες!

Η πρεμιέρα της ταινίας θα είναι μεταγλωττισμένη με τις φωνές των: Χρήστου Θάνου, Στεφανίας Φιλιάδη, Σταύρου Σιούλη, Χριστέλας Γκιζέλη και Στέλιου Ψαρουδάκη.

Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Comments are closed.