Charlie Sheen: Παραδέχτηκε ότι έχει AIDS

Charlie Sheen: Παραδέχτηκε ότι έχει AIDS

«Είναι τρία πολύ δύσκολα γράμματα» – «Έπρεπε να βάλω ένα τέλος σε αυτό το μπαράζ επιθέσεων που δέχομαι» είπε ο χολιγουντιανός ηθοποιός και παραδέχτηκε ότι εξαγόρασε την σιωπή πολλών δίνοντας πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια

«Είμαι εδώ για να ομολογήσω ότι είμαι θετικός στον ΗΙV», είπε ο ηθοποιός Charlie Sheen σε τηλεοπτική εκπομπή του NBC επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Διαγνώστηκε ότι πάσχει από τον ιό του Aids πριν από τέσσερα χρόνια.

«Είναι τρία πολύ δύσκολα γράμματα» και σημείωσε ότι δεν ξέρει πως προσβλήθηκε από τον ιό αλλά αποκάλυψε πως στην αρχή είχε συνέχεια πονοκεφάλους και είχε φτάσει στο σημείο να πιστεύει ότι έχει όγκο στο κεφάλι του.

Ο 50χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ακόμη πως αφότου έμαθε πως είναι οροθετικός είχε δύο σεξουαλικές επαφές χωρίς προφύλαξη ωστόσο είχε φροντίσει να ενημερώσει τους ερωτικούς παρτενέρ του για την κατάσταση της υγείας του.

Εξαγόρασα τη σιωπή τους – Έδωσα πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια

Ο Charlie Sheen  μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιους ανθρώπους -που πίστευε πως είναι άτομα εμπιστοσύνης-  ότι έχει Aids. Τελικά όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή χρειάστηκε να δώσει συνολικά πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή τους.

«Η εμπιστοσύνη μου έγινε η προδοσία τους», λέει ο 50χρονος ο οποίος δεν διστάζει να πει δημόσια πως πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους βρίσκονταν στο στενό φιλικό του κύκλο και θεωρούσε πως μπορεί να τον βοηθούσαν.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «η σημερινή μου εμφάνιση θα δώσει ένα τέλος σε αυτές τις πληρωμές» και συμπλήρωσε: «Αυτός είναι ο στόχος μου. Αλλά όχι ο μοναδικός. Νομίζω ελευθέρωσα τον εαυτό μου από αυτή την φυλακή με την σημερινή μου εμφάνιση».

Οι πορνοστάρ και τα ναρκωτικά

Ο Charlie Sheen μπορεί να κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αλλά τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα στο Χόλιγουντ γύρω από το όνομά του κυριολεκτικά οργίαζαν με αποτέλεσμα να βγει και να μιλήσει ανοιχτά.

Λίγες ώρες μάλιστα πριν εμφανιστεί στη εκπομπή του ΝBC  τα μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του μαζί με πόρνες και ναρκωτικές ουσίες πληρώνοντας μάλιστα 30.000 ευρώ σε πορνοσταρ για να του κάνουν παρέα και να συμμετέχουν σε όργια με σεξ και ναρκωτικά.
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.