Τρία πουλάκια κάθονται!

Θέμος - Χατζηνικολάου - Τσαγκαρουσιάνος

Είναι προφανές οτι η συγκεκριμένη εκπομπή εχει τελειώσει…  Επειδή  ομως η τηλεόραση δεν εχει τίποτα πια, κάποιος που δεν εχει Nova ή ΟΤΕ και δεν θέλει να δει Χατζηνικολάου… Θα προτιμήσει αντί να κόψει τις φλέβες του και να κάνει χάλια το σπίτι, να δει Θέμο, Δούκισσα και Μελέτη! Και μόνο που το γράφεις οι λέξεις πηδούν απο το πληκτρολόγιο και αυτοκτονούν από βαρεμάρα!

Τέλος πάντων, το ΟΛΑ πρώτη φορά, χωρίς τον Βαγγέλη Περρή (όχι ότι έφταιγε αυτό που έχασε), εχθές το βράδυ στον ΑΝΤ1, με τη σύνθεση που αναφέραμε… Δεν ειναι οτι τον “ήπιε” απο τον “Ενικό” του Χατζηνικολάου που είχε Πανούση και το θανατηφόρο μείγμα δημοσιογράφων Χιώτη – Βαξεβάνη (πόσο genius και τηλεοπτικά διαστρεμμένος αυτός που σκέφτηκε να τους καλέσει)… Ειναι που έχασε απο κάποιον όπως ο Χατζηνικολάου… Που ο Θεμος μισεί να χάνει, διότι τον θεωρεί χειρότερο εχθρό του και από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο (λίγη νεκροφιλία δεν βλάπτει)!

Τα νούμερα λοιπόν διαμορφώθηκαν ως εξής: ΟΛΑ με Θέμο 13,4% και Ενικός με Χατζηνικολαου 23,3%! Τι να πεις; Καλύτερα τίποτα και αδιαμαρτύρητα να αδειάσεις τη γωνιά, όπως έκανε ο Τσαγκαρουσιάνος με τη LIFO, δίνοντας χώρο στους νέους! Βέβαια η περίπτωση του Θέμου και του ΑΝΤ1 ειναι λίγο διαφορετική… Ειναι και η εφημερίδα στη μέση που ποτέ δεν είχαν οι Κυριακού, όπως οι εκδότες του MEGA… Ειναι γνωστά ομως αυτά!  Για αυτό φάτε Θέμο και ας μην τρώγεται… Ειναι, πώς το λένε στον ΑΝΤ1 σταθερή αξία! Βέβαιαααααααα

Comments are closed.