Εισαγγελία Παρισιού: Και ο δεύτερος καμικάζι του Stade de France πέρασε από την Ελλάδα

Από την Ελλάδα φαίνεται ότι πέρασε στην Ευρώπη και ο δεύτερος καμικάζι που έσπειρε το θάνατο στο Stade de France την περασμένη Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε η γαλλική εισαγγελία.

Και ο δεύτερος καμικάζι του Stade de France πέρασε από την Ελλάδα

Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο δεύτερος βομβιστής αυτοκτονίας έχει ταυτοποιηθεί και φέρεται να πέρασε από τη χώρα στις 3 Οκτωβρίου. Οι γαλλικές αρχές έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι ο Αχμάντ Αλμοχαμάντ, ο άλλος τζιχαντιστής που ανατινάχτηκε έξω από το στάδιο, είχε περάσει από Λέρο στις 5 Οκτωβρίου.

Ο εισαγγελέας Φρανσουά Μολέν δήλωσε την Παρασκευή ότι οι ελληνικές αρχές πήραν τα αποτυπώματα του άντρα τον Οκτώβριο όταν και έφτασε στη χώρα μας.

Αξιωματούχος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας δήλωσε νωρίτερα στο Reuters ότι ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας στο στάδιο αναγνωρίστηκε μέσω Συριακού διαβατηρίου που ήταν κοντά στη σορό του και πιθανώς να είχε και κάποιο συνεργό με τον οποίο ταξίδευε από τα Βαλκάνια προς το Παρίσι.

Παρόλα αυτά, η ΕΛ.ΑΣ επιμένει ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι βρισκόταν στην Αθήνα ο «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.