Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός μόνο στα κανάλια Novasports!

Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός μόνο στα κανάλια Novasports!

Live το ντέρμπι των «αιωνίων» και όλοι οι αγώνες της 11ης αγωνιστικής το τριήμερο 21-23/11

Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κλέβει την παράσταση, όμως οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το τριήμερο Σάββατο 21 Νοεμβρίου – Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, και τους αγώνες ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός, Πανθρακικός – ΑΕΚ, καθώς και όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις για την 11η αγωνιστική της Super League.

«Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά»

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας.

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου από τις 18:00 θα προβληθεί στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Άγγελο Στυλιάδη και Αντώνη Καρπετόπουλο με τον σχολιασμό και το ρεπορτάζ από τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν, αλλά και τα τελευταία νέα για το ντέρμπι. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, στις 21:30, θα συνεχιστεί η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα». Το μεγάλο ντέρμπι θα αναλύσει πριν την έναρξη, αλλά και μετά το τέλος του, ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου από τις 16:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και στις 17:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 19:30, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

Επίσης, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 21:30 θα προβληθεί από το Novasports 24 HD η εκπομπή «Best of Super League» σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, όπου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων που έχουν ολοκληρωθεί και να ενημερωθούν μέσα σε μία ώρα για όλα όσα θα έχουν διαδραματιστεί στα γήπεδα της Super League.

Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου από τις 19:00 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με το Γιάννη Καραλή, με όλα τα τελευταία νέα πριν τον αγώνα Βέροια – Ηρακλής και θα συνεχιστεί αμέσως μετά στις 21:30 με το «τρίτο ημίχρονο» της αναμέτρησης και όλη την αθλητική επικαιρότητα.

Comments are closed.