Αυτιστική ελληνική τηλεόραση

Καπουτζίδης

Τόσο μα τόσο κλεισμένα στον εαυτό της η ελληνική τηλεόραση και τόσο μα τόσο κλεισμένα στο μικρόκοσμο τα ελληνικά κανάλια. Τόσο μα τόσο κλεισμένα στα γραφειάκια τους τα φοβισμένα μη χάσουν τον εναπομείναντα μισθό τους τα στελέχη των καναλιών. Στήνουν εκπομπές χωρίς να κάνουν μια νέα εξωστρεφή πρόταση για παρουσίαση. Να φέρουν μια φρέσκια φάτσα, ένα νέο πρόσωπο με νέο σύγχρονο λόγο. Ολα να γίνονται από το υπάρχον ρόστερ ή καμία μεταγραφή από το διπλανό κανάλι. Και μετά… Οι εκπομπές στο 80% του περιεχομένου τους παρουσιάζουν τα στελέχη του καναλιού που τις μεταδίδει ή τους κολλητούς των παρουσιαστών τους και για να έχει και μια σταγόνα ψυχαγωγίας καλούν ηθοποιούς ή τραγουδιστές για να παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά οι οποίοι έχουν εμφανιστεί πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες σε άλλα κανάλια, ραδιόφωνα και περιοδικά.

Κάποιοι βέβαια θα επικαλεστούν τα νούμερα. Οτι έχει η εκπομπή αξιοπρεπή ή και καλή τηλεθέαση. ΟΚ. Με τον κόσμο στην κατάσταση που είναι  κλεισμένος στα σπίτια του, πολλοί χωρίς να έχουν δυνατότητα πλέον να βάλουν ένα συνδρομητικό και με όλα τα κανάλια να μην έχουν πραγματικά τίποτε σημαντικό να προβάλλουν μετά τις οκτώ το βράδυ υποχρεωτικά κάπου θα κάτσει ο τηλεθεατής να χαζέψει και όχι να δει!

ΥΓ: Το ότι στις 9 το βράδυ το Mega θα προέβαλε αυτό το πράμα που θα απέρριπταν ως πρόταση ακόμη και στο… Blue Sky μόνο θλίψη προκαλεί. Για το γεγονός ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης καταναλώνει συνεχώς το ταλέντο του σε κάθε είδους άσχετα με το αντικείμενο του και πολλές φορές τριτοκλασάτα πράγματα μόνο απορίες υπάρχουν. Πιθανώς να επικαλεστεί οικονομικούς λόγους. ΟΚ, λόγω εποχής είναι κατανοητό. Αλλά από την άλλη βρε Γιώργο δε είναι δυνατόν να καλείς το κοινό να σε βλέπει ως δημιουργό που θέλει να περάσει μέσα από τη δουλειά του και σοβαρά πολιτικά-κοινωνικά μηνύματα όπως ο ρατσισμός κλπ και την ίδια στιγμή να ακκίζεσαι στην οθόνη τραγουδώντας σόλο το «Μπαμ και Κάτω» υπερηφανευόμενος ότι ξέρεις και όλους τους στίχους απ’ έξω και θα κέρδιζες αν έπαιζες… Απλά με αυτά που κάνεις ρίχνεις «Μπαμ και Κάτω» όλους όσοι σε εκτιμούν.

Comments are closed.