Έξι χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του ομίλου ANT1 στη Σερβία

Ant1 (new logo 2013)

Λαμπερή εκδήλωση στο Βελιγράδι παρουσία της πολιτικής ηγεσίας της Σερβίας και εκπροσώπων της κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας 

 

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ο μεγαλύτερος Όμιλος ΜΜΕ και Ψυχαγωγίας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, γιόρτασε φέτος έξι χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη Σερβία, με μια λαμπερή εκδήλωση στο παλαιό δημαρχείο του Βελιγραδίου. Το παρών έδωσαν πολλές εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας, όπως ο Πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς, μέλη της Κυβέρνησης και εκπρόσωποι της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της χώρας. Παρευρέθησαν επίσης, ανώτατα στελέχη του Ομίλου όπως ο Γενικός Διευθυντής της τηλεόρασης Στρατής Λιαρέλης, ο  Εντεταλμένος Σύμβουλος Διοίκησης Νίκος Αγγελόπουλος και ο Εμπορικός Διευθυντής Τάσος Μιχαλάκης.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, τιμήθηκαν όλοι οι συνεργάτες του σταθμού, για την σπουδαία συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία του καναλιού PRVA.
Το 2009, η παρουσία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στη Σερβία ξεκίνησε από ένα μικρό τηλεοπτικό κανάλι, το Fox Televizija. Στη συνέχεια, το κανάλι μετονομάσθηκε σε PRVA και αποτέλεσε τον πυρήνα για την εξάπλωση του Ομίλου στη χώρα, όπου έχει πλέον κατακτήσει την κορυφή.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AΝΤΕΝΝΑ, κ. Θοδωρής Κυριακού ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του: «Πριν από 6 χρόνια αγοράσαμε ένα μικρό κανάλι, το Fox Televizija, με μερίδιο αγοράς μόνο 5%. Το θεωρήσαμε ως ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά. Μια ευκαιρία να ευχαριστήσουμε και να προσελκύσουμε το Σέρβο τηλεθεατή, μέσω της ποιότητας, της καινοτομίας, εξαίσιων ψυχαγωγικών εκπομπών, αξιόπιστων και αντικειμενικών ειδήσεων.

Αξιοποιήσαμε τα ισχυρά χαρτιά του Ομίλου μας και τις καλύτερες παγκόσμιες πρακτικές. Και το πιο σημαντικό, προσλάβαμε τοπικούς συνεργάτες για να διαχειριστούν τις επιχειρήσεις μας και να τους εκπαιδεύσουμε ώστε να γίνουν οι καλύτεροι.

Ως αποτέλεσμα, μεταμορφώσαμε αυτό το μικρό κανάλι του 5% στην PRVA, το κορυφαίο τηλεοπτικό κανάλι της Σερβίας. Το κανάλι που φέρνει τα καλύτερα προγράμματα από όλο τον κόσμο σε αυτή τη χώρα. Η ισχυρή μας θέση ενισχύθηκε περαιτέρω, όταν πρόσφατα αποκτήσαμε τη πλειοψηφία των μετοχών στο Β-92, έναν τηλεοπτικό σταθμό με εξαιρετικές δυνατότητες και θαυμάσιους ανθρώπους Έχοντας κάνει όλα αυτά, σήμερα είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ο κορυφαίος Όμιλος Μίντια στη Σερβία, με μια οικογένεια δυο επίγειων τηλεοπτικών σταθμών, δυο καλωδιακών καναλιών, τριών ηγετικών ιστοτόπων και ενός ραδιοφωνικού σταθμού.

Με το 25% μερίδιο τηλεθέασης στο κοινό που μας ενδιαφέρει και το κορυφαίο μερίδιο διαφήμισης στην αγορά, είμαστε ο μεγαλύτερος επενδυτής Μίντια στη χώρα και είμαστε υπερήφανοι για αυτό, αλλά έχουμε επενδύσει ήδη πάνω από 100εκ Ευρώ σε προγράμματα τα τελευταία χρόνια».

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο κ. Κυριακού αναφέρθηκε στην περαιτέρω επέκταση και ενίσχυση της παρουσίας του Ομίλου στη Σερβία και  ευχαρίστησε προσωπικά τον Πρωθυπουργό της Σερβίας, επισημαίνοντας: «Θέλω να συγχαρώ τον Πρωθυπουργό Βούτσις, που μεταξύ των πολλών  επιτευγμάτων του έχει δημιουργήσει ένα ξεκάθαρο δρόμο  για να αναπτυχθεί η Σερβία και με γενναιότητα έκανε μεταρρυθμίσεις που θα ωφελήσουν εξαιρετικά τη Σερβία βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Ως αποτέλεσμα η Σερβία γίνεται ένας ελκυστικός προορισμός για τους ξένους επενδυτές που χρειάζονται για να δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, ανάπτυξη, παραγωγή πλούτου και καλύτερο μέλλον για αυτή τη χώρα».
Ειδική μνεία έγινε στον Όμιλο Κυριακού, για τη σημαντική συμβολή του στην στήριξη του ηγετικού ρόλου που διαδραματίζει ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ. «Ο Όμιλος Κυριακού, είναι ένας παγκόσμιος επιχειρηματικός Όμιλος, με επενδύσεις στην πετρελαιοφόρο ναυτιλία, τα ΜΜΕ, τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και άλλους τομείς σε όλες τις ηπείρους του κόσμου», τόνισε ο Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AΝΤΕΝΝΑ .

Comments are closed.