Αποκλειστική προβολή της ταινίας της Αθηνάς Τσαγγάρη «Chevalier» για τους συνδρομητές της Nova

Αποκλειστική προβολή της ταινίας της Αθηνάς Τσαγγάρη «Chevalier» για τους συνδρομητές της Nova

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η προβολή της ταινίας της Αθηνάς Τσαγγάρη, «Chevalier», που πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά για τους συνδρομητές της Nova μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Nova Προνόμια.

H βραβευμένη ταινία «Chevalier» (Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο 59ο Διεθνές Φεστιβάλ του Λονδίνου, Βραβείο Κοινού Fischer του Ελληνικού Προγράμματος στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης), αποτελεί άλλη μία συμπαραγωγή της Nova, και ήδη έχει αρχίσει να αποσπά πολύ θετικά σχόλια και από το κοινό. Η ταινία αναφέρεται στην ιστορία έξι ανδρών οι οποίοι αποκλεισμένοι σε ένα σκάφος αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι αναμέτρησης και ανταγωνισμού για το «ποιος είναι ο καλύτερος», βάζοντας ο ένας στον άλλον δοκιμασίες και βαθμολογώντας τα πάντα, χωρίς δυνατότητα αποχώρησης από το παιχνίδι αν δεν υπάρξει νικητής. Το καστ της ταινίας αποτελείται από τους: Γιώργο Κέντρο, Πάνο Κορώνη, Βαγγέλη Μουρίκη, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Πυρπασόπουλο και Σάκη Ρουβά.

Η Αγάπη Κεφαλογιάννη, Διευθύντρια Προγράμματος της Nova δήλωσε: «To Chevalier αποτελεί άλλη μία συμπαραγωγή της Nova, η οποία στηρίζει έμπρακτα τον Ελληνικό Κινηματογράφο για περισσότερα από 20 χρόνια. Η Νova, πραγματοποίησε μία αποκλειστική προβολή της ταινίας για τους συνδρομητές της, λίγο πριν την έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους, ενώ η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο (ενν. σήμερα) Πέμπτη 26 Νοεμβρίου. Είμαστε σίγουροι ότι θα γνωρίσει πολύ μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, καθώς πρόκειται για μία καταπληκτική ταινία, με την υπογραφή της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη και ένα πολύ δυνατό cast!. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Αποσπάσματα από την αποκλειστική προβολή του «Chevalier» θα προβληθούν στην εκπομπή Lifεtime του Novalifε αυτή την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.

Comments are closed.