Παραχώρηση παιδικού προγράμματος από τη Millimages στην ΕΡΤ

Παραχώρηση παιδικού προγράμματος από τη Millimages στην ΕΡΤ

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ Χαράλαμπο Ταγματάρχη συναντήθηκε σήμερα στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής ο Διευθύνων Σύμβουλος του γαλλικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού Millimages Roch Lener, συνοδευόμενος από την Υπέυθυνη Παραγωγής και Ανάπτυξης Marie – Caroline Villand, την Υπεύθυνη Πωλήσεων Lise Consentino και την Ακόλουθο Οπτικοακουστικών Μέσων του Γαλλικού Ινστιτούτου Laetitia Kulyk.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ανακοινώθηκε η δωρεάν παραχώρηση δύο ποιοτικών παιδικών σειρών animation παραγωγής Millimages για προβολή από την τηλεόραση της ΕΡΤ.

Στον ιδιαίτερο ρόλο που διαδραματίζουν τα ποιοτικά τηλοπτικά προγράμματα για την ανάπτυξη υγιών προτύπων στα παιδιά αναφέρθηκε ο κ. Lener, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προβολή των δύο σειρών από την ΕΡΤ.

Ο κ. Ταγματάρχης, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Millimages για την προσφορά τους, υπογράμμισε ότι η ΕΡΤ καταβάλλει, σε συνθήκες αντίξοες, κάθε δυνατή προσπάθεια για την αξιόπιστη κάλυψη της πυκνής επικαιρότητας και την παροχή ποιοτικής ψυχαγωγίας.

Ως αναμνηστικό δώρο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ προσέφερε στους εκπροσώπους της Millimages φωτογραφίες με το Ραδιομέγαρο φωταγωγημένο στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, «ελάχιστο δείγμα της συμμετοχής μας στο πένθος του γαλλικού λαού», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Comments are closed.