Προστατέψτε τον Γκάμπριελ!

Προστατέψτε τον Γκάμπριελ!

…σε ρόλο «καληνυχτάκια» τον θέλουν τα media

Μπορεί να εγκατέλειψε την πολιτική – προσωρινά για εκείνους που βλέπουν μακριά – αλλά καμία στιγμή ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δεν έπαψε να απασχολεί τα ΜΜΕ.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν είναι μόνο ότι έχει γκέλ, όπως λέγεται στη μιντιακή γλώσσα και έλκει τα ΜΜΕ, έχει και ουσία… Είναι αυτή που οσμίστηκαν κάποια «λαγωνικά» της επικοινωνίας και επιχειρούν να «χτίσουν» ένα νέο πολιτικό προϊόν… Με στόχο σε ένα εύρος χρόνου να φιγουράρει ως η διάδοχη λύση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι ένα φρέσκο πρόσωπο, άφθαρτο, μορφωμένος, με γνώμη για τις πολιτικές εξελίξεις και κυρίως με μεγάλη απήχηση στην κοινωνία (όπως έδειξε η κάθοδός του στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο της Αθήνας)… Κατά συνέπεια διαθέτει ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο που το έχει στον τόκο… Χρήσιμο για το μέλλον, δεδομένου ότι κανείς δεν πίστεψε ότι η παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα, σηματοδοτούσε και την απόσυρση από την πολιτική… Προφανώς εκείνη τη στιγμή αυτό του επέβαλε η συνείδησή του… Με άλλα λόγια έκανε ένα «δώρο» στον εαυτόν του και του χάρισε «χρόνο»! Δηλαδή να κάνει ένα βήμα πίσω, ώστε με καθαρότερο μυαλό να σκεφτεί, αλλά και να χαράξει τα επόμενα βήματά του, χωρίς το άγχος της φθοράς που ενέχει η καθημερινή ενασχόληση με την πολιτική, ειδικά όταν είσαι μέλος της πλειοψηφίας.

Θα μπορούσε όμως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης να εξελιχθεί σε διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η χρυσή εφεδρεία για τον ΣΥΡΙΖΑ; Αυτό θα απαντηθεί στο μέλλον.

Εκείνο όμως που θα πρέπει να φροντίσουν όσοι ενδιαφέρονται για το πολιτικό κεφάλαιο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, είναι να μην το σπαταλήσει… Διότι ελάχιστα απέχει από το φέρελπις νέος και το εν δυνάμει διάδοχος, να εξελιχθεί στην κρεατομηχανή των media, σε περιζήτητο εργένη, κλαρινογαμπρό και εν τέλει «καληνυχτάκια»! Τρανό παράδειγμα (προς αποφυγήν) ο Άρης Σπηλιωτόπουλος!

Comments are closed.