Mega ατόπημα δεοντολογίας…

Τζίμα

Πηγή newpost.gr

Σε ένα ακόμα  ατόπημα Δημοσιογραφικής δεοντολογίας, υπέπεσε το Mega στις μεσημεριανές ειδήσεις των 2 μμ, εμφανίζοντας ως αποκλειστικές πληροφορίες του και ειδήσεις, τις διαρροές του Κώστα Καραμανλή σχετικά με την επικοινωνία του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Δυστυχώς η συντάκτρια της… αποκλειστικής πληροφορίας –αλήθεια ο κ. Καψής γνώριζε την αποκλειστική είδηση της δημοσιογράφου;  – ξέχασε να αναφέρει το ελάχιστο. Ότι δηλαδή οι δηλώσεις αυτές είχαν γίνει από τις 11 το πρωί στον  Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΙ και στη ραδιοφωνική του εκπομπή Ακραίως. Εκεί είχε αποκαλύψει με το ρεπορτάζ του όλες τις λεπτομέρειες της επικοινωνίας Καραμανλή – Τσίπρα, αλλά και τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού γύρω από τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας.  Στη 1 το μεσημέρι διαρροές από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή, επιβεβαίωναν πλήρως το ρεπορτάζ του Τάκη Χατζή.

Λίγο αργότερα στο Mega, η πολιτική συντάκτρια Ράνια Τζίμα, «βάφτισε» ως αποκλειστικό ρεπορτάζ του Mega. Είναι σημεία των καιρών για το πώς γίνεται σήμερα η τηλεοπτική δημοσιογραφία.

Εν πάσει περιπτώσει ας την ευχαριστήσουμε για την επιβεβαίωση και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία, στα προσεχή αποκλειστικά της…

Comments are closed.