Συντονισμένες βολές σε κυβέρνηση από ΑΥΓΗ για να βάλει τέλος στο φλερτ με Λεβέντη

«ΑΥΓΗ»

Καθημερινή η αρθρογραφία…

Πυκνώνουν οι «συστάσεις» της «ΑΥΓΗΣ» προς την κυβέρνηση να τελειώνει με το υπαρκτό ή ανύπαρκτο φλερτ με τον Βασίλη Λεβέντη… Υποδεικνύοντας – στην ουσία, μέσω των αρθρογράφων της, να σταματήσει να τροφοδοτεί στο βαθμό που το κάνει τις σχετικές φήμες και να πάρει αποστάσεις πριν η ζημιά καταστεί ανεπανόρθωτη!

Συγκεκριμένα δύο ξεκάθαρες παρεμβάσεις με σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση έχουν καταγραφεί από τις σελίδες της εφημερίδας «ΑΥΓΗ» για τον Βασίλη Λεβέντη, η μία μετά την άλλη τις τελευταίες ημέρες… Με πιο ηχηρή αυτή του Θανάση Καρτερού που κάνει ευθέως λόγο για το «Πανελλήνιο χάχανο» που θα υποστεί η κυβέρνηση σε περίπτωση που επιχειρήσει να «Πατήσει στη σανίδα του Λεβέντη».

Για να ακολουθήσει την επόμενη ημέρα ρεπορτάζ με την υπογραφή Κ.Που στο οποίο – επίσης ευθέως, αμφισβητείται η «καταγγελία» του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων ότι τον πλησίασε βουλευτής του Ποταμιού στην ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης, προκειμένου να το καταψηφίσουν για να αμφισβητηθεί η κυβερνητική πλειοψηφία. Μάλιστα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, σε αντίθεση με το κείμενο της προηγούμενης ημέρας του Θανάση Καρτερού που είναι εξαιρετικά προσεκτικό στους χαρακτηρισμούς του, καταλήγει με την απορία που αφήνει υπαινιγμούς για την αντιληπτική ικανότητα του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων λέγοντας χαρακτηριστικά, «Μήπως μπέρδεψε το Ποτάμι με το ΠΑΣΟΚ ο Β. Λεβέντης»;

Comments are closed.