Ρήγμα Τράγκα – Χατζηνικολάου

Τράγκας-Χατζηνικολάου

Υπονοούμενα ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ο Γ.Τράγκας έχει δεχθεί κάποια δελεαστική πρόταση και προσπαθεί να απεμπλακεί από τον Real

Ενώ χθες με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με τον Γιώργο Τράγκα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Τράγκας και ο Νίκος Χατζηνικολάου σπατάλησαν πολύ χρόνο για να πουν ότι έχουν μια στέρεη και βαθιά προσωπική και επαγγελματική σχέση 15 ετών που δεν διαταράσσεται από τις προσωπικές δημοσιογραφικές και πολιτικές απόψεις ενός εκάστου. Ο Χατζηνικολάου επί χρόνια τόσο στις τηλεοπτικές όσο και τις ραδιοφωνικές τους συνεργασίες λέει και ξαναλέει ότι πολλές φορές διαφωνεί τόσο με τις απόψεις του Τράγκα όσο και με τον τρόπο και τον τόνο που τις διατυπώνει αλλά ειναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει και δεν χαλάει η σχέση τους από αυτά που λέει και κάνει ο Τράγκας. Τα ίδια έλεγε ο Χατζηνικολάου και χθες.

Ομως σήμερα υπήρξε ανατροπή αφού ο Γ.Τράγκας από χθες είχε αρχίσει να κάνει γενικόλογες αναφορές για το μέλλον του στον Real FM αναφέροντας ότι ο ίδιος δεν διστάζει να διακόψει άμεσα μια συνεργασία αν βλέπει πως αυτά που λέει έχουν αρχίσει να δημιουργούν πρόβλημα στις σχέσεις του με το Μέσο που εργάζεται. Βέβαια χθες ήταν γενικόλογες αναφορές τις οποίες συχνά κάνει όταν βρίσκεται σε αντιπαράθεση με κάποιο κόμμα, πολιτικό ή επιχειρηματία. Σήμερα όμως έκανε ένα βήμα περισσότερο αφήνοντας να υπονοηθεί ότι έχει δεχθεί πολύ καλή πρόταση από άλλο ραδιόφωνο και (εδώ είναι η είδηση) άσκησε κριτική στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ή ακριβέστερα έκανε κάποιες ειρωνικές αναφορές. Ο Νίκος Χατζηνικολάου σήκωσε το γάντι λίγα λεπτά αργότερα και είπε στον αέρα ότι δεν θα απαντήσει επί της ουσίας στα όσα είπε ο Τράγκας αλλά ότι νιώθει αδικημένος και πικραμένος επειδή δεν ανέμενε αυτήν την επίθεση από το φίλο του. Αφησε επίσης υπονοούμενα ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ο Γ.Τράγκας έχει δεχθεί κάποια δελεαστική πρόταση και προσπαθεί να απεμπλακεί από τον Real. Ο Χατζηνικολάου αφήνει να εννοηθεί ότι πιθανώς ο Γ.Τράγκας ξεκίνησε τον πόλεμο στο νέο πρόεδρο της ΝΔ με στόχο να δεχθεί πίεση να χαμηλώσει τους τόνους από το σταθμό και με αφορμή αυτό να πει «εγώ δεν φιμώνομαι, καταλαβαίνω όμως τις πιέσεις και χωρίζουμε φιλικά» αλλά όταν άκουσε τον Χατζηνικολάου να λέει στον αέρα ότι μπορεί να συνεχίσει να λέει ό,τι θέλει αποφάσισε να «την πέσει» και στον Χατζηνικολάου ώστε να σπάσει το γυαλί.

Είχαμε πει από χθες ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον η συνέχεια αυτού του σήριαλ και πράγματι αποδεικνύεται ότι έχει!

Comments are closed.