Μεταρρύθμιση για τον Κυριάκο είναι ό,τι βολεύει τους καναλάρχες

ΜΜΕ

Πρόοδος τα 25 χρόνια ανομίας – Λαϊκισμός η Βουλή να αποφασίζει τον αριθμό των καναλιών!

Το καταλάβαμε όλοι (ακόμη και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας) ότι η κυβέρνηση και ο Νίκος Παππάς «καίγονται» να βάλουν τέλος στο ραδιοτηλεοπτικό χάος! Ναι «καίγονται», διότι προφανώς και σωστά, έχουν συνειδητοποιήσει ότι η διακυβέρνησή τους, δεν θα κριθεί στην οικονομία, αλλά στο αν θα καταφέρουν να δημιουργήσουν τις βάσεις για ένα νέο, σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, με θεσμούς και υπηρεσίες φιλικές προς τον πολίτη.

Είναι προφανές ότι ο Νίκος Παππάς «καιγόταν» εχθές το απόγευμα, όταν τα έδωσε όλα στη ΝΔ και στον Μητσοτάκη για να μην έχουν καμία αμφιβολία περί των προθέσεών του δηλώνοντας: «Εάν η ΝΔ συναινέσει στη συγκρότηση του ΕΣΡ, η Βουλή θα αποφασίσει για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών». Κατέρριψε και το τελευταίο επιχείρημα – οχυρό της ΝΔ που ήταν ο αριθμός των αδειών, άλλα μάταια!

Έτσι λοιπόν, όπως καταλάβαμε ποιοι «καίγονται» για να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός, καταλάβαμε και ποιοι ΔΕΝ «καίγονται»! Μια εβδομάδα ήταν υπέρ αρκετή για να δώσει δείγματα γραφής ο μεταρρυθμιστής Κυριάκος (Μητσοτάκης), που επιμένει να πολιτεύεται με το μικρό του όνομα.

Δυστυχώς ο Κυριάκος (Μητσοτάκης) εχθές στη Βουλή εξέθεσε μια ολόκληρη παράταξη και δώρισε την κοινοβουλευτική της δύναμη στις υπηρεσίες μια ολιγομελούς ομάδας καναλαρχών που δεν θέλει να αλλάξει τίποτα σε αυτό τον τόπο ή πιο σωστά, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μην χάσει τα προνόμια και τις εξουσίες της!

Ο Κυριάκος (Μητσοτάκης) εχθές στη Βουλή αποφάσισε να διασύρει τη ΝΔ και να αγνοήσει το 1,5 εκ ψηφοφόρων της (η πλειοψηφία των οποίων έχει πληγεί από την οικονομική κρίση), για να προστατεύσει τα συμφέροντα μιας διαφθαρμένης επιχειρηματικής ελίτ.

Ο Κυριάκος (Μητσοτάκης) εχθές στη Βουλή αποκάλυψε (για όσους είχαν ακόμη αμφιβολίες) τι εννοεί όταν μιλάει για ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. Είναι ξεκάθαρο πια ότι το περιεχόμενο που δίνει στον όρο μεταρρυθμίσεις, δεν είναι τίποτα άλλο, από την επιβολή ακραίων νέο-φιλελεύθερων πολιτικών (βλ. απολύσεις κ.ά) που απαιτεί ο γερμανικός παράγοντας. Μεταρρυθμίσεις για τον Κυριάκο (Μητσοτάκη), ήταν και είναι ό,τι προστατεύει και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων. Όλα τα υπόλοιπα, όπως και το να μπουν κανόνες στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και το παιχνίδι να παίζεται με διαφανείς όρους, μάλλον είναι λαϊκισμός!

Ο Κυριάκος (Μητσοτάκης) απέδειξε όμως, ότι πίσω από το ηλικιακά νεανικό και σύγχρονο προφίλ του, κρύβονται οι πιο αναχρονιστικές και οπισθοδρομικές δυνάμεις που μπλοκάρουν οτιδήποτε, πραγματικά νέο, αληθινά σύγχρονο και προοδευτικό πάει να συμβεί σε αυτό τον τόπο!

Δυστυχώς ο Κυριάκος (Μητσοτάκης) στο πρώτο crash test της αρχηγίας του, έδειξε ότι το πραγματικό αφεντικό πια στη ΝΔ, είναι τα συμφέροντα και η διαπλοκή που επιθυμούν την Ελλάδα στο σκοτάδι, μακριά από κάθε τι που συμβολίζει την Ευρώπη και την πρόοδο.

Comments are closed.