Adele σε Trump: Δεν έχεις την άδειά μου να χρησιμοποιείς τα τραγούδια μου

Adele σε Trump

Το «φαβορί» για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών είναι φαν της Αγγλίδας τραγουδοποιού, που έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ και σινγκλ παγκοσμίως

Μετά από τις οργισμένες αντιδράσεις πολλών φαν της Adele, που διαπίστωσαν με φρίκη ότι ο υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών, Donald Trump, χρησιμοποιεί μερικά από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του «ειδώλου» τους για να δώσει παλμό στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποφάσισε σήμερα να… ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με αυτό το ζήτημα.

Μέσω του εκπροσώπου της, η τραγουδίστρια των επιτυχιών διέψευσε κατηγορηματικά τη Δευτέρα ότι έχει παραχωρήσει την άδεια στον εκκεντρικό εκατομμυριούχο των να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε τραγούδι της στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, το «φαβορί» για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών είναι φαν της Αγγλίδας τραγουδοποιού, που έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ και σινγκλ παγκοσμίως. Για τον λόγο αυτό και έχει επιλέξει να ακούγονται πολλά από τα τραγούδια της ως μουσική υπόκρουση στις συγκεντρώσεις του. Ειδικότερα, λίγο πριν την έναρξη της κάθε ομιλίας του έχει ζητήσει από τους διοργανωτές να παίζουν στο διαπασών την επιτυχία της Adele «Rolling In The Deep», με το ξεσηκωτικό ρεφρέν και τον συμβολικό στίχο «We could have it all», έτσι ώστε να… απογειώσει την ατμόσφαιρα πριν από την εμφάνισή του.

Άλλο ένα τραγούδι της Adele που χρησιμοποιεί κατά καιρούς ο Trump στις συγκεντρώσεις του είναι το Skyfall (από το soundtrack της ομώνυμης ταινίας του James Bond).

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και η Adele αποφεύγει να τοποθετηθεί δημόσια για ζητήματα της πολιτικής, είχε δηλώσει ανοιχτά πριν από μερικά χρόνια ότι ψηφίζει Εργατικούς. Ίσως γι’ αυτό προκάλεσε τόσο μεγάλη έκπληξη στους φαν της το γεγονός ότι η μουσική της «ντύνει» την καμπάνια ενός τόσο συντηρητικού πολιτικού, όπως ο Τραμπ.
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.