Η συνάντηση των δυο Σταύρων στο Κολωνάκι

Ψυχάρης - Θεοδωράκης

Συζήτησαν για αρκετή ώρα…

Συνάντηση κορυφής μεταξύ των προέδρων του Ποταμιού και του ΔΟΛ είχαμε το πρωί της περασμένης Κυριακής – όλως τυχαίως, όπως ενημερώνει τους αναγνώστες της η έγκριτη εφημερίδα «Παραπολιτικά», σε κεντρικό καφέ του Κολωνακίου.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης που περπατούσε στην περιοχή με την παρέα του συνάντησε τυχαία τον πρώην εργοδότη του, Σταύρο Ψυχάρη που έπινε τον καφέ του στο γνωστό του στέκι στην πλατεία Κολωνακίου… Με την ευκαιρία οι δύο άνδρες – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, συζήτησαν για αρκετή ώρα, ανταλλάσσοντας απόψεις για τις πολιτικές εξελίξεις.

Αν και η εφημερίδα δεν περιγράφει το κλίμα μέσα στο οποίο πραγματοποιήθηκε η τυχαία συνάντηση του πρώην δημοσιογράφου με το πρώην αφεντικό του… Εικάζεται ότι υπήρξε σχετική ψυχρότητα ανάμεσα στους συνονόματους προέδρους… Αφού ο επικεφαλής του μικρού (σε ποσοστά, αλλά μεγάλου σε ιδέες) προσωποπαγούς κόμματος συχνά παραπονιέται για τις επιθέσεις που δέχεται από τα έντυπα του οργανισμού, αλλά και για την απροθυμία τους να τον φιλοξενήσουν (δείτε σχετικά εδώ και εδώ)!

Επιπλέον – προς επίρρωση των παραπάνω, όπως εύστοχα παρατηρεί ο συντάκτης των «Παραπολιτικών» την ίδια ημέρα στο κύριο άρθρο του στο «ΒΗΜΑ» ο Σταύρος Ψυχάρης κάνοντας λόγο για την ανάγκη νέας προσφυγής στις κάλπες είχε σημειώσει μεταξύ άλλων τη φράση «… Ούτε η φαντασία του κ. Θεοδωράκη μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα της χώρας»! Φράση που προφανώς δεν κολακεύει τον πρώην τηλεοπτικό αστέρα και νυν αρχηγό του έκτου κόμματος της Βουλής.

Διαβάστε στη συνέχεια το σχετικό απόσπασμα της εφημερίδας για τη συνάντηση των δυο Σταύρων

Η συνάντηση των δυο Σταύρων στο Κολωνάκι

Comments are closed.