Η κοπή της βασιλόπιτας της ΕΡΤ3

Η κοπή της βασιλόπιτας της ΕΡΤ3

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016, στο Βασιλικό Θέατρο η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΕΡΤ3, η πρώτη μετά την επίσημη επαναλειτουργία της τον Ιούνιο του 2015, στη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν οι εργαζόμενοι που συνταξιοδοτήθηκαν μέσα στο προηγούμενο έτος.

Στον χαιρετισμό της, η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3 Θεοφανώ Παπαζήση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις προκλήσεις που φέρνει για την ΕΡΤ3 το 2016 και ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους να έχουν «καλή χρονιά».

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ3 Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλλουν για τη δυναμική επιστροφή της ΕΡΤ3 στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και ευχήθηκε ο νέος χρόνος να είναι καλός και δημιουργικός.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η διευθύντρια Προγράμματος της ΕΡΤ3 Κυριακή Μάλαμα, ο υποδιευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Νίκος Κωνσταντίνου, η υποδιευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Ελευθερία Φαραντάκη, οι προϊστάμενοι Τμημάτων  και εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων. Εκ μέρους της ΠΟΣΠΕΡΤ παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο Κώστας Χριστιανός.

Παρέστησαν, επίσης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κ.Θ.Β.Ε Γιάννης Αναστασάκης, ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3 Βενιαμίν Καρακωστάνογλου και οι πρώην Γενικοί Διευθυντές Θάλεια Ιωαννίδου-Καραθανάση, Κώστας Μπλιάτκας και Δημήτρης Κατσαντώνης. Ακόμη, εκπρόσωποι από τον Σύλλογο Φίλων της ΕΡΤ3, τη Λέσχη Ανάγνωσης της ΕΡΤ3, τη θεατρική ομάδα «TheatERT3», την Κινηματογραφική Λέσχη Εργαζομένων της ΕΡΤ3, του Μουσείου Ραδιοφωνίας και την Τράπεζας Αίματος της ΕΡΤ3.

Το φλουρί κέρδισε η υποδιεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

Comments are closed.